Tgrt Haber
08 Nisan 2019 16:17

'Diyet Fest' 13 Nisan'da başlıyor

Türkiye’nin sağlıklı yaşam festivali Diyet Fest, 13-14 Nisan tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta başlıyor.

'Diyet Fest' 13 Nisan'da başlıyor
diyet fest

Türkiye’nin sağlıklı yaşam festivali Diyet Fest, 13-14 Nisan tarihlerinde Küçükçiftlik Park’ta başlıyor. 8 bini aşkın ziyaretçinin katılması beklenen festivalde birçok söyleşi, spor aktivitesi ve atölye etkinlikleri düzenlenecek. Ayrıca, festival kapsamında Ece Seçkin ve Berkay da sahne alacak.

Diyet ve sağlıklı beslenme konularının tüm detaylarıyla söyleşilerde diyetisyenler tarafından ele alınacağı festivalde, spor aktiviteleri, sağlıklı yiyecek tarifleri, tadımlar, çekilişler, yarışmalar ve DJ performansları da düzenlenecek.

Günlük hayatta kolayca hazırlanabilecek sağlıklı tarifler uzmanların sunumuyla ziyaretçilerle buluşacak. Festivalde sağlıklı ve lezzetli smoothie atölyesiyle hafif ve lezzetli tarifler paylaşılacak. Kefir ile ilgili söyleşilerin yer alacağı programda, kefirin faydaları ve beslenmedeki yeri ile ilgili bilgiler verilecek.  0-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılabildiği festivalin programında çocuklara özel sağlıklı beslenme etkinlikleri de yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...