Tgrt Haber
08 Ekim 2014 14:54

Ercan Gürses soruyor, Dr. Ender Saraç anlatıyor

Kurban Bayramı kiloları üzerinize yapışmasın! Yaz mevsimi, tatil ve bayram kiloları nasıl verilir? Dr. Ender Saraç, TGRT Haber'de açıklıyor.

Ercan Gürses soruyor, Dr. Ender Saraç anlatıyor
Ercan Gürses, Dr. Ender Saraç

11 Ekim, cumartesi günü, saat 20.00'de ekrana gelecek Ercan Gürses ile Hafta Sonu programında, birbirinden önemli konular konuşulacak. Sonbaharda artan saç dökülmesini yavaşlatacak çözümler neler?
Ender Saraç, saçları kurtaracak kürler veriyor. Uzun ve sert geçecek kış aylarına hazır mısınız? Kan tahlilleri, hangi vitaminler, hangi sporlar iyi olur?
Ruhsal detoks nasıl yapılır? Maneviyatın sağlıktaki yeri neresi?
Liposuction'a alternatif; ameliyatsız, kansız, sancısız 'inceltici'
Tedavi "Lipoliz" nedir?
Dr. Ender Saraç, genç kalmanın yollarını gösteriyor? Hızlı yaşlanmamak için ne yapmalı, ne yemeli, nelerden kaçınmalı? Erkekler için doğal afrodizyak, 'padişah macunu' yöntemi verilirken; kadınlar için de doğurganlığı artıran 'bitki çayı' ve "menapoz çayı" tarifleri de yine Dr. Ender Saraç'tan... "Arı sütü" ve "sarımsak..." de konuşulacak programda ayrıca, mediyaston ve reiki 'tamam' elbette, ancak tasavvufdaki namaz ve ibadet ritüelleri de 'ruhsal arınma' sağlıyor. Bu konu başlıklarını bulacaksınız...
Bedenimize nasıl bakmalıyız? Ruhsal arınma için Uzakdoğu yöntemleri 'evet' belki; ama "enerji" için kendi özümüzde de zaten 'dini ritüeller' bulunuyor.
"Esmâ-i Hüsna" ve 'zikir' ibadetlerindeki saklı.... neler?
Tüm bunları ve daha fazlasını 11 Ekim, cumartesi günü saat 20.00'de TGRT Haber'de Ercan Gürses soruyor, Dr.Ender Saraç anlatıyor. Sizleri de bekliyoruz.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...