Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2014 16:34

Gözünden 4,5 santim tel çıktı! Doktorlar bile şaşırdı

Çanakkale’de, traktörle seyir halindeyken gözüne bir cisim isabet eden genç, 10 gün sonra gözü tamamen kapanınca hastaneye başvurdu. Gencin gözünden 4,5 santim uzunluğunda tel çıkarıldı.

Gözünden 4,5 santim tel çıktı! Doktorlar bile şaşırdı
Çanakkale, doktor, göz, tel, traktör

10 gün önce traktör üzerinde seyir halinde iken gözüne traktörün tekerleğinden bir cisim fırlayan 28 yaşındaki Selami Yakın, küçük bir taş çarptığını düşünerek ciddiye almadı. Yakın, birkaç gün içinde göz kapağı düşüklüğü ve göz çevresinde şişme oluşunca ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Burada kafa grafisi ve bilgisayarlı tomografi çekilirken, ciltten girip göz küresi ile kemik arasına saplanan 4,5 santim uzunluğunda tel tespit edildi. Yakın, hemen ameliyata alındı.
Göz Hastalıkları Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arzu Taşkıran Çömez önderliğinde Araştırma Görevlisi Dr. Ömer Kocabıyık ve hemşire Yasemin Karabacak tarafından başarılı bir operasyon yapıldı. Hastanede ilk kez göz bölgesinden bu kadar büyük bir cismin çıkarıldığını söyleyen Dr. Taşkıran Çömez, hastayı 20 dakikalık operasyonun ardından servise aldıklarını, hastanın görme keskinliğinde bir kayıp olmamasının sevinç verici olduğunu, gün içinde kendisini taburcu edeceklerini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...