Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2019 20:19

Güneşe çıkarken dikkat!

Yazın en güzel yanlarından biri, güneşin hemen hemen her gün ışıltısıyla bedenimize ve ruhumuza enerji vermesi. Ancak kendinizi ve cildinizi korumazsanız, bu durum sizin için bir dezavantaja da dönüşebilir. Zararlı ultraviyole ışınları (özellikle UVA) erken derin kırışıklıklara, ciltte sarkmalara ve yaşlılık lekeleri ile sonuçlanan hücre hasarlarına neden olabiliyor.

Güneşe çıkarken dikkat!
güneş,,sağlık,

Güvenilir cilt bakım markası Diadermine, şimdi güneşin keyfini gönlünüzce çıkarabilmeniz için Lift+ Koruyucu Losyon ve Lift + Güneş Koruyucu Gündüz Kremi’ni sunuyor. Skinplex Kolajen Destekleyici, kırışıklık karşıtı etki, UVA/UVB filtresi ve cilt lekelerine karşı koruma sayesinde güneşten korkmanıza gerek kalmıyor.

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan LIFT+ Koruyucu Losyon, Skinplex Kolajen Destekleyici ve SPF/GKF 50 kompleksi içeriyor. Cildi sıkılaştırmaya yardımcı olurken, güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı da uzun süreli ve etkili koruma sağlıyor. Cilt daha yumuşak, esnek görünüyor ve korunuyor. Ürün, ultra hafif dokusu ve kolay emilen formülü ile de kullanım konforu oluşturuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...