Tgrt Haber
22 Ekim 2021 11:58 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

"Hiçbiri keşke olmasaydım demedi!" Bakan Koca'dan çarpıcı aşı çağrısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından aşı çağrısı yaptı. Koca "Aşılarını yaptırdığı halde Covid-19’a yakalanan ve hasta olan da var. Ama hiçbiri keşke aşı olmasaydım demedi. Lütfen aşınızı yaptırın." dedi.

"Hiçbiri keşke olmasaydım demedi!" Bakan Koca'dan çarpıcı aşı çağrısı
fahrettin koca,koronavirüs,aşı

Koronavirüs salgınında vakaların dün 30 binin altına düşmesi umutları artırırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan aşı çağrısı geldi. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda. "Aşılarını yaptırdığı halde Covid-19’a yakalanan ve hasta olan da var. Ama hiçbiri keşke aşı olmasaydım demedi. Aşı hakkında en gerçekçi fikre sahip olanlar Covid-19’u aşı yardımıyla atlatanlardır. Lütfen bugün aşınızı yaptırın" dedi. 

VAKA VE AŞI TABLOSUNDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı 21 Ekim koronavirüs tablosuna son 24 saatte 362 bin 213 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 465 kişinin testi pozitif çıktı, 198 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 29 bin 160 oldu.

Aşı tablosunda ise 18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 77,04, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 88,71 olarak gerçekleşti. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan toplam aşı sayısı 114 milyon 807 bin 774'e yükseldi. En az iki doz aşı uygulananların oranı en yüksek 10 il Ordu, Muğla, Kırklareli, Amasya, Çanakkale, Eskişehir, Osmaniye, Balıkesir, Edirne ve Burdur oldu. En az iki doz aşı yapılanların oranı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Diyarbakır, Muş, Siirt, Mardin, Bingöl, Bitlis, Ağrı ve Bayburt olarak sıralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...