Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 15:00 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 15:51

Kilo vermeyi kolaylaştıran yeni sistem! İşte hızla kilo verdiren kırmızı ışık yöntemi

Yıllardır denenen onlarca kilo verme yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Uzman Diyetisyen Betül Öztürk’ün önerdiği kırmızı ışıkla kilo verme sistemi, kişinin vücuduna yansıtılan ışığın vücuttaki suyu tamamen aktif hale getirmesini ve böylece yağların hızlıca yakılmasını esas alıyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kilo vermeyi kolaylaştıran yeni sistem! İşte hızla kilo verdiren kırmızı ışık yöntemi
kırmızı ışık yöntemi,liposuction,kilo verme

Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, kilo sorunu yaşayanların spor yapmadan ve ameliyata gerek duymada kırmızı ışık yardımıyla kilo vermelerinin mümkün olduğunu belirtiyor. Öztürk, danışanlarına sunduğu bu yöntemle kilo vermelerini sağlıyor ve işleme başlamadan önce danışanlarına yağ yakımını kolaylaştıran hidrojenli su içiriyor. Böylece kişilerin vücuduna yansıtılan kırmızı ışıkla vücutta bulunan suyu aktifleştirerek yağ yakımını kolaylaştırıyor.

IŞIKLA KİLO VERMEK MÜMKÜN

Betül Öztürk, kilo verebilmek için vücuttaki suyun tamamının aktif olarak kullanılması gerektiğini belirtiyor. Öztürk, “Vücudun yüzde 60 ila 70’i sudan oluşuyor. Bu cihaz yardımıyla vücuttaki su aktif şekilde hücrelere taşınıyor ve hücreler yenileniyor. Titreşim, osilasyon ve kızılötesi ışık yardımıyla ise bel ağrısı, boyun ağrısı, fıtık tedavisi de sağlanabiliyor. Kırmızı ışıklı cihaz kolajen üretimini artırarak hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca ağrısız, acısız ve kesi izi olmadan liposuction işlemine gerek kalmadan yağ yakma işlemi sağlanıyor” dedi.

Kilo vermeyi kolaylaştıran yeni sistem! İşte hızla kilo verdiren kırmızı ışık yöntemi

YAĞ YAKIMI HİDROJENLİ SU İLE BAŞLIYOR

Öztürk, hidrojenli suyun faydalarından söz ederek, danışanlar kliniğe geldiği zaman öncelikle hidrojenli su verdiğini, hidrojenli su ile vücuttaki ödemi atmaya yardımcı olduğunu, yağ yakımını hızlandırdığını ve hücrelerin daha iyi çalışmasını sağladığını belirtiyor.

VÜCUTTAKİ YAĞI LİPOSUCTIONA GEREK KALMADAN PARÇALIYOR

Vücuda uygulanan kırmızı ışığın kilo vermedeki etkilerinden bahseden Öztürk, cihazdaki kırmızı ışık terapisinin yağ azalttığını, vücudu şekillendirdiğini ve cerrahi işlem olmadan liposuction işlemi uyguladığını belirtiyor. Vücuttaki giriserol yağların parçalanmasına, andilasyon aleti ise parçalanan bu yağların vücuttan atımına yardımcı oluyor.

Kilo vermeyi kolaylaştıran yeni sistem! İşte hızla kilo verdiren kırmızı ışık yöntemi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...