Tgrt Haber
30 Ağustos 2022 14:01 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 14:03

Kuş ölümleri patladı, bilim adamları uyardı: En tehlikeli varyant geliyor

Koronavirüs pandemisinin etkileri gün geçtikçe azalırken uzmanlar bu sefer yeni bir salgının ‘ufukta’ olduğunu söylüyor. İngiliz bilim adamları, kuş ölümlerindeki artışa dikkat çekerek koronavirüsten daha tehlikeli bir salgının kapıda olduğu uyarısını yaptı. Ancak uzmanlar ufuktaki salgının insandan insana bulaşma olasılığının düşük olduğunu ve hayvandan insana geçebileceği görüşünde.

Kuş ölümleri patladı, bilim adamları uyardı: En tehlikeli varyant geliyor
koronavirüs,kuş gribi,

Dünya koronavirüs salgınının pençesinden yeni kurtulmuşken özellikle kuş gribi gibi pandemilerde öne çıkan İngiltere'den şoke eden bir haber geldi. Doğada ve kümeslerde ölen kuşlardaki sayının rekor düzeye ulaştığını belirten bilim adamlarına göre koronavirüsten daha tehlikeli bir pandemi kapımızı çalabilir.  Dailmail'in haberine göre Ülkeden gelen görüntüler ise bu ihtimali bir hayli güçlendiriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...