Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ekim 2014 21:24

İstanbul'da Ebola paniği! Acil servis boşaltıldı

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yabancı uyruklu bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı

İstanbul'da Ebola paniği! Acil servis boşaltıldı
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi,ebola virüsü,şpanik,

Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, yabancı uyruklu bir hastanın Ebola virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı. Acil servis elemanlarına ve vatandaşlara maske dağıtılarak acil servis boşaltıldı.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne 18.00 sıralarında getirilen bir hastada Ebola virüsü şüphesi nedeniyle hastanenin acil servisi boşlatıldı. Hastalar acil servisten başka hastanelere sevk edildi. Hasta yakınlarına ise maske dağıtılarak hastaneden uzaklaştırıldı.Hastaneye gelen hastalar ise güvenlik başka hastanelere yönlendirildi. Hastane önünde bekleyen hasta yakınları tedirgin olduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...