Tgrt Haber
20 Eylül 2021 10:31

Karantinada "fatura yatırma"ya ağır fatura çıktı

Kırıkkale'de 14 yaşındaki lise öğrencisi, koronavirüs temaslısı olduğu için karantinada kalması gerekirken fatura ödemeye çıktı. Ekipler genç kızı eve bırakırken, ailesine karantinayı ihlal etmekten 4 bin 50 TL para cezası kesti.

Karantinada "fatura yatırma"ya ağır fatura çıktı
FATURA,,KORONAVİRÜS,,KARANTİNA,,CEZA,

Koronavirüs vakalarının çocuk ve gençler arasında yaygınlaşmaya başlamasıyla beraber, salgın ekipleri HES kodu denetimlerinde 9 ila 19 yaş arasındakilere yoğunlaştı.

Kırıkkale'de bu denetimler sırasında karantinada olması gerekirken fatura ödemeye çıktı tespit edilen genç bir kıza ceza yağdı.

FATURASI AĞIR OLDU

Ovacık Mahallesi'ndeki Zafer Caddesi'nde Kovid-19 ile mücadele kapsamında salgın ekipleri tarafından gerçekleştirilen HES kodu denetimi sırasında, koronavirüs temaslısı olduğu ortaya çıkan 14 yaşındaki liseli kızın karantinayı ihlal ettiği belirlendi. Kardeşiyle beraber fatura ödemeye çıkan genç kız ekipler tarafından eve bırakılırken, ailesine ise 4 bin 50 TL para cezası verildi.

10'uncu sınıf öğrencisi kızın koronavirüse yakalanan bir arkadaşından dolayı temaslı olduğu öğrenildi. 

Karantinada "fatura yatırma"ya ağır fatura çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...