Tgrt Haber
08 Haziran 2022 12:02 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 12:09

Köpeğini gezdirirken ayağını burkup öldü

İngiltere’de 27 yaşındaki bir adam, köpeğini gezdirirken ayak bileğini burktu, ardından hayatını kaybetti. 

Köpeğini gezdirirken ayağını burkup öldü
Kan pıhtılaşması

İngiltere’de 27 yaşındaki Callum Jones, ayak bileğini burkmasının kan pıhtılaşmasına yol açmasından dolayı hayatını kaybetti. Jones, ailesiyle birlikte Galler'deki Loggerheads Country Park'ta köpeğini gezdirirken tahta köprüde kayması nedeniyle ayağını burktu. Başvurduğu hastanede kırık teşhisi konan Jones, burkulmanın kan pıhtılaşmasına neden olmasından dolayı aniden hayata veda etti. Jones’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

BAĞ VE TENDOMLARI ZARAR GÖRMÜŞ 

Jones, olayın yaşanmasından sonra Callum'un Holywell Community Hastanesi'ne, ardından Bodelwyddan'daki Ysbyty Glan Clwyd'e gitmesi üzerine kırık teşhisi kondu. Tedavi olarak koltuk değneği ve koruyucu bir plastik çizme verildi. Ancak sekiz gün sonra bağ ve tendonlarının zarar gördüğü bildirildi. İki gün sonra omzu ve göğsünde ağrılar olması ve nefes alamaması üzerine sağlık ekiplerini aradı. Telefonla tıbbi müdahale almasının ardından hayata veda etti. Dr. Murphy, doktorlar Jones’in son durumunu gözle görseydiler bu durumu teşhis edebileceklerini ve buna göre bir tedavi uygulayabileceklerini söyledi. 

 

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...