Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 08:36

Bilim Kurulu toplanıyor: Omicron'a karşı tedbir alınacak mı?

Son dakika haberi: Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Omicron varyantına karşı alınacak tedbirlerin masada olması bekleniyor. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Bilim Kurulu toplanıyor: Omicron'a karşı tedbir alınacak mı?
koronavirüs,fahrettin koca

Koronavirüsle mücadele tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kesintisiz bir biçimde devam ediyor. Bir yanda aşılama çalışmalarına hız verilirken diğer yandan yeni varyantlara karşı alınacak tedbirler değerlendiriliyor. Bu kapsamda Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı, bugün saat 17.30’da gerçekleştirilecek.

OMİCRON'A KARŞI TEDBİR

Koronavirüsün yeni varyantı Omicron'un ortaya çıktığı bir dönemde kurul, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantıda, Omicron varyantı ve bu türe karşı alınacak tedbirlerin gündeme gelmesi bekleniyor.

Pandeminin seyri, artan vakalar, salgında son durum ve aşılama programının ele alınacağı toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...