Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 11:04 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 11:18

Menopoza giriyorsun dediler, gerçek bambaşka çıktı! Doktorlar 4 hafta biçti

Baş ağrısı ve yorgunluk sebebiyle hastaneye başvuran bir kadına menopoz şikayetleri denildi. Nöbet geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılan kadın, 4 haftalık ömrü kaldığını öğrenince hayatının şokunu yaşadı.

Menopoza giriyorsun dediler, gerçek bambaşka çıktı! Doktorlar 4 hafta biçti
Kanser,Bayin tümörü,Menepoz,Stres

İngiltere’de yaşayan Sonia Scott, baş ağrısı ve yorgunluk şikayeti ile hastaneye başvurdu. Doktorlar bu şikayetlerin stres ve menopozdan kaynaklı olabileceğini ifade ettiler. Ancak Scott’un şikayetlerinin artması ve bir gece nöbet geçirmesi ile  birlikte gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Ölümcül bir beyin tümörüne sahip olduğunu ve sadece 4 haftalık bir ömrü kaldığını duyan kadın hayatının şokunu yaşadı. 

"4 ÇOCUĞUM YALNIZ KALACAK"

Dört çocuk annesi, 48 yaşındaki Scott'a bir nöbet geçirdikten sonra dördüncü evre glioblastoma teşhisi kondu. 4 hafta ömrü kaldığını öğrenen kadın "Başlangıçta bana 18 aylık ömrüm olduğu söylendi, ancak daha yakın zamanda doktorum bana sadece dört haftam olduğu konusunda şok edici bir bilgi verdi. O zamandan bu yana on iki hafta geçti ama bu beni halen korkutuyor. Tek istediğim çocuklarımla daha fazla zaman geçirmek” dedi.   

Menopoza giriyorsun dediler, gerçek bambaşka çıktı! Doktorlar 4 hafta biçti

"BU ÇOK ACI VERİCİ" 

22 yaşındaki Samuel, 20 yaşındaki Benito, 10 yaşındaki Katie ve 8 yaşındaki William'ın annesi olan Scott, şimdi çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeye çalışıyor. Anne Scott, “Çocuklarıma çok fazla anlatıp onları üzmek istemiyorum. Zamanı geldikçe adım adım anlatacağım.  Bu çok acı verici. Bu yolculukta yalnızız. Bir anne olarak her zaman güçlü ve bağımsız oldum. Yardım istemek benim için çok fazla zor oldu” dedi. 

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...