Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2021 16:00

Neredeyse gözlerinden oluyordu! İpek kirpik faciası

İngiltere’de yaşayan 25 yaşındaki Jessica Shannon, daha güzel görünmek için ipek kirpik taktırdı. Her iki gözü de enfeksiyon kapan Shannon, nerdeyse kör oluyordu.

Neredeyse gözlerinden oluyordu! İpek kirpik faciası
ipek kirpik

25 yaşındaki Jessica Shannon, daha güzel görünmek için ipek kirpik taktırdı. Ancak çok geçmeden gözleri kaşınmaya ve şişmeye başladı. Bir günün sonunda artık gözleri açılmayacak kadar şişti ve görmesinde bozukluklar olmaya başladı. Sağlık merkezine başvuran Shannon, gözlerinde kornea sıyrıklarının olduğu ve kirpikler çıktıktan sonra büyük bir rahatlama yaşadığını kaydetti. Ardından antibiyotik tedavisi görerek sağlığına ve gözlerine kavuştu.  

Gözlerinin tamamen normale dönmesinin ancak bir hafta aldığını belirten Shannon, kirpik yapıştırıcısının nelere mal olabileceği ve 'şiddetli' ve 'acı verici' reaksiyon konusunda farkındalık oluşturmak istediğini söyledi. Shannon, "Gözlerimi çıkartması bir buçuk saatini aldı çünkü gözlerim sürekli sulanıyordu, bu kirpikleri sertleştirmiş ve bir araya toplanmıştı. Yapıştırıcıyı çıkarmak için onları ayırmak için her bir kirpiği tek tek geçmesi gerekiyordu” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...