Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2021 20:17

Okan Bayülgen’den aşı kampanyasına destek

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan aşılama kampanyasına Okan Bayülgen’de destek verdi.

Okan Bayülgen’den aşı kampanyasına destek
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,Okan Bayülgen

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından ünlü isimlerin koronavirüs aşısı kamu spotu vidolarını paylaşmaya devam ediyor. “Kolları sıvıyoruz” sloganıyla yürütülen aşılama kampanyasında hazırlalnan kamu spotuna geçtiğimiz günlerde Şener Şen, Ezgi Mola, Cem Yılmaz, Candan Erçetin, Dr. Mehmet Öz ve Haluk Bilginer gibi isimler de katılmıştı. 

AŞI OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Bakan Koca’nın yaptığı yeni paylaşımda ünlü sunucu Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotunu paylaştı. Okan Bayülgen, videoda vatandaşlara seslenirken “Hepimiz biliyoruz ki salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu, dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Tedbirler ve aşıyla COVID-19’u aşıyoruz. Sağlığımız için kolları sıvıyoruz” mesajını verdi. Ayrıca Bayülgen kamu spotunda şu ifadeleri kullandı: “Ben de yerli yabancı aşı karşıtı yazıları okudum, videoları izledim. Biliyorum birçok kişinin aklı çeliniyor. Sonra doktor arkadaşlarıma sordum. Covid-19’un ölümcül etkilerine karşı aşı olmaktan başka çaremiz yok. Ben doktorlara inanıyorum.“

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...