Tgrt Haber
16 Haziran 2022 13:51 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 15:34

Parmak ağrısı için doktor doktor gezdi, acı gerçeği ömrünün son dört günde öğrendi

ABD’de yaşayan bir kişi ayak parmağındaki geçmeyen ağrı nedeniyle gittiği doktorda acı gerçeği öğrendi. Doktorun söyledikleri karşısında şoke olan kişi, sadece dört gün ömrü kaldığını öğrendi.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Post
Parmak ağrısı için doktor doktor gezdi, acı gerçeği ömrünün son dört günde öğrendi
Tümör,Ağrı

ABD, New Jersey’de yaşayan 62 yaşındaki Richard Bernstein, ayak parmağındaki geçmeyen ağrı sebebiyle hastane hastane gezdi. Sorunun çatlak ya da bir başka ortopedik problem olduğunu düşünen Richard Bernstein, doktorun söyledikleri karşısında hayatının şokunu yaşadı. Çünkü Bernstein’in sadece 4 günlük ömrü kalmıştı.  

KARIN İÇİ TARAMASI YAPILDI

Richard Bernstein yaklaşık beş yıl önce, sağ ayak parmağında bir ağrı hissetti. Pek çok doktora görünen Bernstein’ın sağlık sorununa bir çözüm bulunamadı. Ağrı ayak bileğine kadar çıktı. Mart 2022'de sağ bacağı gözle görülür şekilde şişti. Doktora giden Bernstein’in ultrason ile karın içi taraması yaptı. Doktor onu hemen Phelps Hastanesi Üroloji Direktörü Dr. Michael Grasso'ya gönderdi ve rahatsız edici bazı haberler verdi. Bernstein o anı “Bana yaşamak için dört günüm kaldığını söyledi” diyerek anlattı.

SORUN BÖBREĞİNDE ÇIKTI

Yapılan karın taraması, evli ve bir çocuk babası Richard Bernstein’in böbrek tümörü olduğunu ortaya çıkardı. Adamın böbrek damarlarından birinde büyüyen tümörün kalbe kan pompalayan ana damara baskı yaptığı kaydedildi. 

Grasso, Bernstein'i Lenox Hill Hastanesine yatırdı, cerrah Jonathan Hemli ve damar cerrahı Alfio Carroccio ile birlikte tümörü çıkarmak için karmaşık bir prosedür uygulayacaklardı. Ancak ameliyat öncesi testlerde Bernstein'in ana koroner arterlerinden ikisi %99 tıkalıydı ve karaciğerinde de büyük sıkıntılar vardı.

 

 

Kaynak: The Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...