Tgrt Haber
02 Nisan 2019 17:20

Prof. Dr. Oğuz Özyaral vatandaşların sağlık sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, sağlık dolu bir gün yaşatmak için 30 Mart Cumartesi günü KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi’nde vatandaşların yakından ilgilendiren sağlık sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Oğuz Özyaral vatandaşların sağlık sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu
Oğuz Özyaral

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Özyaral, vatandaşları yakından ilgilendiren sağlık sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

Toplum sağlığı kapsamında sağlıklı beslenmeye yönelik açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Oğuz Özyaral, verdiği şifalı tariflerle AVM ziyaretçilerini bilgilendirdi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Özyaral, günlük hayatın bir parçası olması gereken spor ve dengeli beslenmenin önemli olduğunun altını çizerek, genellikle hastalanmadan önce "Neleri nasıl yaparız?, Nasıl bir yaşam kalitemiz olmalı? sorularının üzerine planlamalar ve çalışmalar yaptığını belirtti. 

Program sonunda ziyaretçiler memnuniyetlerini ilettiler.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...