Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2022 16:19 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 16:50

Psikolojik dediler, gerçek korkunç çıktı! Sadece 12 aylık ömrü var

Doktorların geçmeyen belirtiler için “kaygı bozukluğu” dediği 45 yaşındaki Robin Hendley'in Beyin kanseri olduğu ortaya çıktı. Doktorlar 12 ay ömür biçti. 

Psikolojik dediler, gerçek korkunç çıktı! Sadece 12 aylık ömrü var
Beyin tümörü

İngiltere'nin Uxbridge kentinde yaşayan 45 yaşındaki Robin Hendley’e doktorlar çarpıntı, baş ağrısı ve kulak çınlaması için “kaygı bozukluğu” teşhisi koydu. Ancak Hendley’in durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.  Beyin tümörü teşhisi konan Hendley’e 12 aylık bir ömür biçildi. Sürücü eğitmeni olarak çalışan adam, 2 yıl öncesine kadar haftanın 6 günü spora gidiyordu ve kendini zinde ve sağlıklı hissediyordu.

GECELERİ KALP KRİZİ GEÇİRİR GİBİ UYANMAYA BAŞLADI

Bir gece uykusundan kalp çarpıntısı ile uyanan Robin, bir zaman daha bu sorunla boğuştu. Garip semptomlar Kulak Çınlaması, görme sorunları ve dayanılmaz baş ağrısı ile devam etti. Doktora giden Hendley’e pratisyen hekimi sorunlarının psikolojik olduğu söylendi ve anksiyete (kaygı bozukluğu) teşhisi kondu. Aldığı teşhisten bir yıl sonra bile kulak çınlamalarının devam etmesi üzerine Robin yeniden doktora gitti. Doktorun yaptığı MRI taramasında adam korkunç gerçekle yüzleşti yani en agresif beyin tümörü türü olan Glioblastoma (GBM)

BİR YIL ÖMÜR BİÇTİLER

45 yaşındaki sürücü eğitmeni taramaya girdiği anda sonucun kötü geleceğinden emindi: "Doktorlar bana zinde ve sağlıklı olduğum için kanser olma ihtimalinin olmadığını söylemişlerdi bunun sadece anksiyete olmadığını biliyordum. Bir yılın ardından bana sadece bir yılımın kaldığı söylendi. Gözyaşları içindeydim. Talihsiz adam aldığı teşhisin ardından Charing Cross Hastanesi'nde ameliyata alındı. Tümörün ortadan kalkması için ameliyat yeterli olmadı ve Robin altı haftalık zorlu bir radyoterapi ve güçlü kemoterapi kürü almak zorunda kaldı. 

TEDAVİLER SONUÇ VERMEDİ

Robin, tedavi sürecinde mesleğini bıraktı. Tedavinin iyiye gitmemesi üzerine sürekli cenazesini düşündüğünü belirten Robin, Almanya'daki bir Bağışıklık-Onkoloji Merkezi'nde kendisini kurtarabilecek bir tedavi olduğunu keşfetti.

 

 

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...