Tgrt Haber
02 Haziran 2022 15:27 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 15:39

Psikolojin bozuk dediler, doğumda kanser olduğunu öğrendi

Karın ağrısı şikâyetiyle doktora giden ve psikolojik hastalık teşhisi konan bir kadın doğumda kanser olduğunu öğrendi. 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Sun
Psikolojin bozuk dediler, doğumda kanser olduğunu öğrendi
Kanser,ankisiyete

İngiltere’de 37 yaşındaki Lois Walker uzun bir süre mide ağrısı çekti. Bir sağlık kuruluşuna başvuran Walker’a psikolojik hastalık olan hipokondriyak ve anksiyete teşhisi kondu. Daha sonra hamile kalan Walker, sezeryanla doğum esnasında kanser olduğunu öğrendi. Oğlu Ray'ı sezaryen ile kucağına alan anneye 4. evre kanser teşhisi kondu. Doktorlar, anne sezaryen ameliyatı geçirdiği sırada yumurtalıklarda kanser kalıntılarını fark etmesiyle gerçek ortaya çıktı. Şüphelerin üzerine giden doktorlar, oğlunun sezaryen ile doğumunun hemen ardından Walker’a karnında ve lenf düğümlerinde kanser teşhisi koydu. 

AĞRILARA PSİKOLOJİK DEDİLER 

Walker, karın ağrısı şikayetleri arttıkça doktoruna sık sık muayene olmaya gitti. Ancak doktoru hipokondri ve ankisiyete teşhisi koyup ilaç verdi. Ağrılar dayanılamayacak noktaya geldiğinde yeniden doktoruna başvuran Walker’un sadece ilaçlarının dozu artırıldı. Ancak ağrılar o kadar  arttı ki Walkner, morfin verilen ağrı tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Buna rağmen doktoru ağrının gerçek nedenini araştırmadı. 

3 ÇOCUĞUMU GERİDE BIRAKIYORUM

Altı kez kemoterapi ve iki ameliyat olmasına rağmen doktorlar hastalığın önüne geçilemediğini açıkladı. Walker, "Kendilerine sağlık profesyonelleri diyorlar ve bize bakmaları gerekiyor. Bu bir ihmaldir. Erken evrede fark edilseydi hayatta kalabilirdim. Üç çocuğu geride bırakıyorum” dedi. Bir mühendislik firmasında çalına Walker,  ilk olarak Haziran 2020'de diyaframının etrafında şişlikler fark ettiğini söyledi. 

Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...