Tgrt Haber
29 Aralık 2020 20:08

Sağlık Bakanı Koca: Çin aşısı yola çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den alınan inaktif aşıların yola çıktığını ve çarşamba sabahı Türkiye'de olacağını duyurdu.

Sağlık Bakanı Koca: Çin aşısı yola çıktı
fahrettin koca,koronavirüs aşısı,türkiye

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden Çin'den alınan aşıların yola çıktığını açıkladı.

Bakan Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İnaktif aşılarımızın ilk bölümünü getiren uçak Türkiye saati ile 19.50’de Pekin havalimanından havalandı. Yarın sabah burada olmasını bekliyoruz. Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz."

Türk Hava Yolları’na ait uçakla yola çıkan 3 milyon dozluk ilk partinin sabah saatlerinde Türkiye’ye ulaşması bekleniyor. Aşının gelmesine saatler kala, THY'den de konuya ilişkin paylaşım yapıldı.

Sağlık Bakanı Koca: Çin aşısı yola çıktı

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çoğu zaman dağları, okyanusları bazen de böyle zor zamanları birlikte aşıyoruz. Bayrak taşıyıcı olarak ülkemize hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Güzel günlere uçuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

BİR UÇAK DOLUSU AŞI YOLA ÇIKTI


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...