Tgrt Haber
25 Temmuz 2020 22:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Göztepe Hastanesi müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca'dan Göztepe Hastanesi müjdesi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hastanedeki son hazırlıkları incelediklerini belirtti.

Hastanenin yapısının deprem izolatörleri ile dayanıklı hale getirildiğini kaydeden Koca, "Yüksek teknolojiye sahip hastanemizin birinci etabı, 758 yatağı, 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete girecek." ifadesini kullandı.

Bakan Koca, 'Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileme projeleri' konulu toplantı da gerçekleştirdiklerini belirterek, iki hastanenin bir araya getirileceği sağlık kompleksi konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını bildirdi.

Bakan Koca'nın incelemesinden fotoğraflar:

Sağlık Bakanı Koca'dan Göztepe Hastanesi müjdesiSağlık Bakanı Koca'dan Göztepe Hastanesi müjdesiSağlık Bakanı Koca'dan Göztepe Hastanesi müjdesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...