Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 00:38

Sağlık Bakanlığı'ndan aşı kampanyasına özel klip

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında ‘Kolları sıvıyoruz’ sloganıyla başlatılan aşılama kampanyasına özel bir klip hazırladı.

Sağlık Bakanlığı'ndan aşı kampanyasına özel klip
Sağlık Bakanlığı,Koronavirüs,Kovid-19

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyası, yeni grupların da dahil edilmesiyle hızlı bir ivmeyle devam ediyor.

Bu kapsamda başlatılan kampanyanın sloganı ise ‘Kolları sıvıyoruz' oldu. Bakanlık, bu slogana özel bir klip hazırladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da hazırlanan klibi sosyal medya hesabından şu not ile paylaştı:

BU SON OLSUN ŞARKISI YER ALDI

“Rahmetli Cem Karaca'nın seslendirdiği 'Bu son olsun' şarkısını yeni sözlerle yeniden yorumlayarak aşı kampanyamızın sesi olan Sertab Erener'e teşekkür ederim.” Bestesi Mehmet Soyarslan'a ait olan ve Cem Karaca'nın seslendirdiği, “Bu son olsun” parçasının sözleri, pandemi ile mücadele çerçevesinde yeniden yorumlanarak Sertap Erener tarafından seslendirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...