Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Nisan 2015 14:59

Sağlıklı beslenerek 50 kilo verdi

Samsun’da 140 kilo olan ve 1 yılda diyetle 50 kilo veren 57 yaşındaki kadın 90 kiloya indi.

Sağlıklı beslenerek 50 kilo verdi
sağlık, kilo verme, 50 kilo verdi,

Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Diyetisyeni Elanur Yılmaz'ın uyguladığı sağlıklı beslenme programına uyan hipertansiyon hastası 57 yaşındaki Nazmiye Aydın, 1 yılda yaklaşık 50 kilo verdi.
Kendilerine başvurduğunda 140 kilo olan Nazmiye Aydın’ın şuan 90 kiloya indiğini belirten Diyetisyen Elanur Yılmaz, "Hastamız bize geldiğinde yaklaşık 140 kiloydu. Kendisine verdiğimiz sağlıklı beslenme programıyla aç kalmadan, verilen diyet listesiyle 90 kiloya indi. Hastamız hipertansiyon hastası ve hiperlipidemi yani yüksek kollestrolü olduğu için çok dikkatli bir program izledik. 5 aydır da kilo koruma programı ile 90 kiloyu vücut dengesi koruduk ve şimdi yeni hedefimiz 70 kiloya inmek. İnşallah hastamızın da gayretiyle verdiğimiz program dahilinde bu hedefimizi yakalayacağız" dedi.
“Hayaldi gerçek oldu” diyerek fazla kilolarından kurtulduğu için çok mutlu olan Nazmiye Aydın ise, "Fazla kilolarımdan kurtulmak benim için hayal gibi geliyordu. Fakat diyetisyenimin verdiği programa uydum ve bir yılda 50 kilo verdim. İnşallah fazlalık olan 20 kiloyu da verdiğim zaman benim için çok güzel olacak ben bu anlamda Diyetisyen Elanur Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...