Tgrt Haber
01 Aralık 2014 14:51

Salamdan çıkan şey şoke etti

Rusya'da sandviçini afiyetle yiyen adam bir anda neye uğradığını şaşırdı. Sandviçle birlikte ısırarak yediği bir paket salamın yarısına geldiğinde içinde ölü bir fare olduğunu farketti.

Salamdan çıkan şey şoke etti
dizi,Rusya,sağlık,Sağlık Bakanlığı

Anatol Voronkov adlı adam salamı bitirmek üzereyken ağzında garip bir tat hissetti. İlk bakışta anlayamadığı şeyin ölü bir fare olduğunu gören Voronkov, sağlık bakanlığı müfettişlerine ihbarda bulundu. Müfettişler üretici firmanın fabrikasına baskın düzenledi. Fabrikanın kapatılması gündeme gelirken, yetkililer farede herhangibir bulaşıcı hastalık olup olmadığını araştırmak üzere fareye bir dizi test uyguladı. Sonuçlar henüz belli değil. 28 yaşındaki Anatol Voronkov, "İlk anda onun biber olduğunu zannettim. Yakından bakınca farenin ayakları olduğunu anladım. Biraz dürttüm ve farenin yediğim salamınn içinde olduğunu gördüm. Anlatılamayacak kadar iğrenç bir durum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...