Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2021 12:53

Samsun'da en çok vaka görülen 5 ilçe

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Samsun’un ilçe korona dağılım tablosunu ilk kez açıkladı. Toplam vaka dağılımına göre en çok vaka görülen 5 ilçe Bafra, Atakum, İlkadım, Canik ve Çarşamba olarak öne çıktı.

Samsun'da en çok vaka görülen 5 ilçe
samsun,koronavirüs,sağlık,kovid 19

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimize ait Kovid-19 verilerinin, halkımızın bilgilendirilmesi adına paylaşılması uygulamasına bu hafta itibariyle başlıyoruz. Sağlık Bakanlığımız veri setleri ve tarih aralıklarına (6- 12 Mart) göre yapılacak paylaşımlarda, bu hafta itibariyle ‘100 binde vaka sayısına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz’ ve ‘toplam vaka dağılımına göre en çok vaka görülen 5 ilçemiz’ tabloları hazırlanarak sunulmuştur. Her hafta cuma günü sosyal medya adreslerimiz üzerinden yayınlanması planlanan tablolarımızın sayısı ve içeriği yine bakanlık veri setlerimize göre güncellenecektir” denildi.
Samsun'da en çok vaka görülen 5 ilçe

Toplam vaka dağılımına göre en çok vaka görülen 5 ilçe Bafra, Atakum, İlkadım, Canik ve Çarşamba olarak öne çıkarken, 100 binde vaka sayısına göre en çok vaka görülen 5 ilçe ise Bafra, 19 Mayıs, Terme, Asarcık ve Salıpazarı olarak tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...