Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2014 16:59

Şenay hemşire yıpranma payı istedi, salonda alkış tufanı koptu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Sen'in Hemşireler Günü Büyük Türkiye Buluşması'na katıldı. Ebeler ve hemşireleri temsilen kürsüye çıkan Hemşire Şenay Özkan'ın Başbakan Erdoğan'a 'Yıpranma sorunları temel sorunlarımızdan bazılarıdır' dediği anda salonda bulunan meslektaşları alkışlarla destek verdi.

Şenay hemşire yıpranma payı istedi, salonda alkış tufanı koptu
başbakan erdoğan, şenay hemşire, yıpranma payı,

Sorunlarını, Başbakan Erdoğan'a anlatan Şenay Özkan şunları söyledi; "Mesleklerini en iyi ve özverili şekilde yapmaya çalışan zaman zaman da hasta ve hasta yakınları tarafından sözlü yada fiziksel şiddete maruz kalan, ayda ortalama mesai fazlası 8 gün nöbet tutan biz hemşirelerin bu durumuna duyarlılık göstereceğinize inanıyoruz. Ayda ortalama 8 gün nöbet tutan bir ebe veya hemşirenin eşinin de sağlık çalışanı olduğu düşünüldüğünde bu ailenin bir ayda 16 günü ayrı geçmektedir. Bu sebeple yapılacak düzenlemelerle kreşlerin zorunlu hale getirilmesi ve 7 gün 24 saat hizmet vermesi bizlerin iş motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir. Yıpranma payıda temel sorunlarımızdan bazılarıdır." Şenay Özkan'ın konuşması büyük alkış aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...