Tgrt Haber
08 Kasım 2021 20:10

Son dakika! 8 Kasım koronavirüs tablosu: Vaka sayısında yükseliş

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 8 Kasım koronavirüs tablosuna göre; 27 bin 824 yeni vaka tespit edilirken, 187 kişi hayatını kaybetti. Düne göre vaka sayısında artış gözlemlenirken vefat sayısında düşüş olması dikkat çekti.

Son dakika! 8 Kasım koronavirüs tablosu: Vaka sayısında yükseliş
koronavirüs,vaka,tablo

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 8 Kasım koronavirüs tablosuna göre; 27 bin 824 yeni vaka tespit edilirken, 187 kişi hayatını kaybetti. Düne göre vaka sayısında yükseliş gözlemlenirken vefat sayısında düşüş olması dikkat çekti.

8 KASIM 2021 KORONAVİRÜS TABLOSU

Son 24 saatte 27 bin 824 yeni vaka tespit edilirken, 187 kişi hayatını kaybetti. Bir günde yapılan toplam test sayısı 357 bin 832, iyileşen sayısı ise 28 bin 255 olarak açıklandı. Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 83,5 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu’yu Amasya, Muğla, Kırklareli, Osmaniye, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Edirne takip etti. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 54,3 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı, Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Bingöl, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.

"VİRÜSÜN ARTAN DOLAŞIM HIZINA KARŞI TEDBİR ŞART"

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Eksik aşıların yaptırılması ve aşı oranımızın yükselmesi gerektiğini ısrarla vurguluyoruz. Bu konuda sahadaki kararlılığımız devam ediyor. Fakat salgın şartlarının üstesinden gelmenin sadece aşıya bağlı olmadığını hiç unutmamalıyız. Virüsün artan dolaşım hızına karşı tedbir şart” dedi.

Son dakika! 8 Kasım koronavirüs tablosu: Vaka sayısında yükseliş
8 Kasım 2021 koronavirüs tablosu

7 KASIM 2021 KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından dün açıklanan verilere göre; 25 bin 304 yeni vaka tespit edilirken, 200 kişi hayatını kaybetmişti.

Son dakika! 8 Kasım koronavirüs tablosu: Vaka sayısında yükseliş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...