Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ekim 2021 08:35

Son dakika: Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

Son dakika haberi: Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17:00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Son dakika: Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor
koronavirüs bilim kurulu,Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında 17.00'de Koronavirüs Bilim Kurulu toplanacak. Yapılan değerlendirmeler toplantı sonrası yazılı olarak kamuoyu ile paylaşılacak.

YÜZ YÜZE EĞİTİM MASADA

Vaka sayılarında artışın sürmesi nedeniyle yüz yüze eğitim dahil birçok konuda alınacak önlemlerin ele alınacağı toplantı merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Özer ve YÖK Başkanı Saraç dahil yetkili isimler yüz yüze eğitimin sürdürüleceği konusunda net açıklamalarda bulunmuştu. Toplantıda yeniden online eğitime geçiş yönünde bir karar alınması beklenmezken, vaka artışının sürmesine karşın sosyal hayat içerisinde de herhangi yeni bir kısıtlamaya gidilmesi beklenmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...