Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2021 14:31

Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ: "21 gün boyunca tam kapanma taraftarıyım"

Güzellik merkezi işletmecisi Tevfik Bozdağ, 13 Nisan’da yayınlanan kısmi kapanma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ: "21 gün boyunca tam kapanma taraftarıyım"
güzellik merkezi,Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ

Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayısı ciddi oranda artış gösterdi. Artan vaka sayısının düşürülmesi için devletimiz tarafından alınan önlemler kapsamında güzellik merkezleri kapatıldı. Ancak kuaförler hala açık. Kişisel kanaatim, kuaförlerin de kapatılması gerektiği yönündedir. Çünkü güzellik merkezlerinde virüs bulaşma ihtimali daha azdır. Yine de alınan kararlar doğrultusunda virüs ile mücadelede etkili sonuçlar alınacağını düşünüyorum” dedi.
Estetik uzmanı Bozdağ, güzellik merkezinde aldıkları önlemleri de açıkladı. “Biz Tevfik Bozdağ Güzellik Ve Estetik Merkezi olarak korona virüsün hayatımıza girmesinden önce de tek kullanımlık malzemelerle danışanlarımıza hizmet veriyorduk.
Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ: "21 gün boyunca tam kapanma taraftarıyım"
Açıkçası her zaman hijyen konusunda alınan önlemler üst düzeydeydi. Türkiye’nin En İyi Güzellik Merkezi Ödülü’nü ve daha bir çok ödülü kazanmamızın sırrı yüksek standartlarda izlediğimiz hijyen prosesleridir” açıklamalarında bulundu.

Açıklanan iki haftalık kısmi kapanma ilgili açıklamalarda bulunan Tevfik Bozdağ “Aslında Ben tüm Türkiye’de 21 gün boyunca tam kapanma taraftarıydım. Bilim Kurulu’nda birçok deneyimli hocalarımız Avrupa örnekleriyle kararlar alıp bunu Türkiye’de vaka sayımıza göre uyguluyorlar. Devlet tarafından alınan önlemler, vatandaşlar tarafından uygulanırsa olumlu sonuç verecek. Vatandaşların çok dikkat etmesi gerekiyor. Ben dışarı çıkmadan önce çift maske takıyorum, özellikle toplu taşıma araçlarına binmeden önce çift maske takıp araçtan indikten sonra maskenizin birisini mutlaka imha etmelisiniz” açıklamalarında bulundu.
Estetik Uzmanı Tevfik Bozdağ: "21 gün boyunca tam kapanma taraftarıyım"
Tevfik Bozdağ son olarak şu sözleri söyledi. “Tevfik Bozdağ Güzellik Estetik Merkezi olarak 17 Mayıs’ta güzellik merkezimizin açılmasıyla danışanlarımıza yine kaliteli hizmetler vereceğimizi buradan duyurmak isterim.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...