Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2021 14:09

Tokyo Olimpiyatları'nda vaka sayıları giderek yükseliyor

Japonya'da Tokyo Olimpiyatları'nda görevli 18 kişinin daha Covid-19'a yakalandığı ortaya çıktı.

Tokyo Olimpiyatları'nda vaka sayıları giderek yükseliyor
tokyo,,koronavirüs,

Koronavirüs salgını nedeniyle 2021 yılına ertelenen ve 1 yıllık gecikmenin ardından geçtiğimiz hafta 23 Temmuz'da kapılarını açan Tokyo Olimpiyatları'nda görevli 18 kişinin daha koronavirüse yakalandığı bildirildi.

Organizasyon Komitesi CEO'su Toshiro Muto yaptığı açıklamada, organizatörlerin her gün yapılan 30 binden fazla testle pozitif vakaları tespit etme, sonrasında hızla izole etme ve enfeksiyonun yayılmasını önlemek için uygun önlemleri almada başarılı olduğunu kaydetti.

TOPLAM SAYI 259'A ULAŞTI

Son gelişme ile birlikte 1 Temmuz'dan bu yana dev organizasyonla ilişkili açıklanan koronavirüs vakalarının toplam sayısı 259'a ulaştı. Son 24 saatte koronavirüse yakalananlar arasında müsabakalara katılan sporculardan yer alan olmadı.

2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları, Covid-19 salgını nedeniyle bu yıla ertelenmiş, olimpiyat oyunları geçtiğimiz hafta cuma günü seyircisiz olarak gerçekleştirilen görkemli bir törenle kapılarını açmıştı. Paralimpik oyunlarının ise 24 Ağustos-5 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacağı bildirilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...