Tgrt Haber
08 Haziran 2021 19:09 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor, Marek Hamsik'i KAP'a bildirdi

Trabzonspor, kadrosuna dünyaca ünlü bir yıldızı kattı. Bordo mavililer, Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, Marek Hamsik'i KAP'a bildirdi
marek hamsik,trabzonspor,transfer

Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın verdiği liste doğrultusunda harekete geçen Başkan Ahmet Ağaoğlu, çok önemli bir transfere daha imza attı.

HAMSİK KAP'A BİLDİRİLDİ

Daha önce Brezilyalı sağ bek Bruno Peres ile Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Gervinho'yu takıma katan bordo mavililer, bir dönem Napoli formasıyla başarılı performans gösteren Marek Hamsik'i transfer etti. Karadeniz ekibi, akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Hamsik ile görüşmelere başlandığını bildirdi.

Trabzonspor, Marek Hamsik'i KAP'a bildirdi

SÖZLEŞME 2 SENELİK

Kariyerine ülkesinin Slovan Bratislava takımında başlayan, en parlak dönemini ise Napoli'de yaşayan Hamsik, son olarak İsveç'in Göteborg takımında forma giyiyordu. Şu sıralar Slovakya Milli Takımı'yla kampta olan 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Öte yandan Marek Hamsik'in Trabzonspor'da giyeceği forma numarası da belli oldu. Slovak oyuncu, milli takım ve Napoli'de de sırtına geçirdiği 17 numarayla sahada ter dökecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...