Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 May 2020 17:02

Türkiye, Litvanya'ya ventilatör gönderdi

Türkiye'den Litvanya'ya korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ventilatör gönderilirken Litvanya Dışişleri Bakanı Linkevicius, Türkiye'ye teşekkür etti.

Türkiye, Litvanya'ya ventilatör gönderdi
Türkiye,Litvanya,yeni tip korona virüs,Covid-19,ventilatör

Türkiye, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele eden Litvanya'ya ventilatör gönderdi. Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, portatif akciğer ventilatörlerinin Litvanya'ya ulaştığını duyurdu.

Bakan Linkevicius açıklamasında, "Portatif akciğer ventilatörleri Türkiye'den Litvanya'ya ulaştı. Covid-19'a karşı mücadelede Litvanya ve Türkiye'den başarılı iş birliği örneği" ifadelerini kullandı.

Açıklamasına Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ı da etiketleyen Bakan Linkevicius, "Değerli dostum Mevlüt Çavuşoglu'na ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Türk diplomatların desteği için teşekkür ederim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...