Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2022 10:46 - Güncelleme : 19 May 2022 10:58

Ünlü oyuncu 37 yaşında meme kanserinden öldü

Ünlü dizi oyuncusu Marnie Schulenburg, 37 yaşında meme kanserinden hayatını kaybetti.

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Nydailynews
Ünlü oyuncu 37 yaşında meme kanserinden öldü
Marnie Schulenburg,meme kanseri

Almanya’da “Dünya Dönerken” adlı ünlü dizide Alison Stewart rolüyle tanınan oyuncu Marnie Schulenburg, meme kanserinden hayatını kaybetti. 37 yaşındaki Stewart, hastanede meme kanserinden öldü. Deadline'ın haberine göre 2007'de "Dünya Dönerken” dizisine katıldı ve 2010'da dizinin son bölümünde yer aldı. Daha sonra Schulenburg, 2013'te "One Life to Live"da rol aldı.

GERİDE BEBEĞİ KALDI

Schulenburg'a Mayıs 2020'de meme kanseri teşhisi kondu. 36. doğum gününü kutlamadan önce sosyal medya hesabında “Küresel bir pandeminin ortasında, 5 aylık bir bebek yetiştirirken, 4’üncü aşama kanser teşhisinden sonra bir doğum günü nasıl kutlanır?' diye paylaşmıştı.

Schulenburg ve kocası aktör Zack Robidas, Aralık 2019'da bebek kızı Coda'yı kucağına aldı. Bu ayın başlarında Schulenburg, annesi ve kızıyla birlikte Anneler Günü'nü kutlamak için hastaneden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabından “Hiçbir şeyin kalıcı olmadığını hatırlamak için buradayım. Zorluklarla mücadele etmek ve çocuğunuz için yapabileceğiniz en iyi şeyin, tıpkı annemin benim için yaptığı gibi ona sevildiğini, güvende olduğunu ve desteklendiğini hissettirmek için” demişti.

KANSERLE SAVAŞTI

Massachusetts'te doğan Schulenburg, DeSales Üniversitesi'nden 2006 yılında tiyatro bölümünden mezun oldu. En ünlü rolü “Dünya Dönerken” dizisiydi. 2010'daki performansıyla Gündüz Emmy'sine aday gösterildi. Schulenburg ayrıca “Fringe”, “Blue Bloods”, “Royal Pains” ve “Elementary” dahil olmak üzere birçok şovda görev aldı. Tam bir yıl önce Schulenburg, kanserle savaşırken kariyerine devam etme konusundaki kararlılığını yazdı.

Kaynak: Nydailynews
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...