Tgrt Haber
22 Temmuz 2021 20:24

Son dakika: 22 Temmuz koronavirüs vaka tablosunda korkutan artış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı 22 Temmuz koronavirüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 214.196 Kovid-19 testi yapıldı, 9.586 kişinin testi pozitif çıktı, 52 kişi hayatını kaybetti. Son zamanların en yüksek vaka sayısına ulaşıldığını açıklayan Bakan Koca, "Aşı ile güvence altına alınmadan salgın gündemden çıkmaz." dedi.

Son dakika: 22 Temmuz koronavirüs vaka tablosunda korkutan artış
vaka tablosu,vaka

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı 22 Temmuz koronavirüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 214.196 Kovid-19 testi yapıldı, 9.586 kişinin testi pozitif çıktı, 52 kişi hayatını kaybetti. Tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamanın önemine dikkat ederek; "Aşı ile güvence altına alınmadan salgın gündemden çıkmaz." dedi.

Son dakika: 22 Temmuz koronavirüs vaka tablosunda korkutan artış

KOCA: SON ZAMANLARIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter adresinden vaka tablosunu paylaşarak, "Bugün son zamanların en yüksek vaka sayısına ulaştık. Aşı ile güvence altına alınmadan salgın gündemden çıkmaz. Tedbirinizi alın aşınızı olun. Bu toplumsal sorumluluğumuz." açıklamasında bulundu.

21 TEMMUZ VAKA TABLOSU 

21 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye'de 184.462 Kovid-19 testi yapıldı, 8.151 kişinin testi pozitif çıktı, 59 kişi hayatını kaybetti. Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 84,4 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Muğla'yı Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, Tekirdağ ve İzmir takip etti. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 35,1 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Bitlis’i sırasıyla Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane ve Iğdır takip etti.

Son dakika: 22 Temmuz koronavirüs vaka tablosunda korkutan artış

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...