Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2021 09:53

Virüsü önemsemeyen Covid-19 hastasından vatandaşa çağrı

Kırıkkale’de günlerce yoğun bakımda tedavi gören koronavirüs hastası 48 yaşındaki Ahmet Doğan, aşı yaptırmadığı için pişman olduğunu söyleyerek vatandaşa çağrıda bulundu.

Virüsü önemsemeyen Covid-19 hastasından vatandaşa çağrı
koronavirüs

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde çiftçilik yaparak yaşamını sürdüren 48 yaşındaki Ahmet Doğan koronavirüse yakalandı. Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi gören Doğan, günlerce yoğun bakımda yaşam savaşı verdi. Yaşadığı süreci anlatan Doğan, virüsü önemsemediği için aşı yaptırmadığını söyledi. Yaşadığı pişmanlığı anlatan Doğan, vatandaşlara da çağrıda bulundu. 

“MİLLETİMİZ AŞISINI OLSUN”

Doğan, “Biz önemsemedik, aşıyı vurulmadık. Bize gelmeyecek zannettik. Allah bu hastalığı milletimize, devletimize, vatandaşlarımıza vermesin. Bu hastalık çok kötü bir hastalık, aman rica ediyorum milletimize aşısını vurulsun. Çok zor bir hastalık, aşıyı vurulan arkadaşlar var. Onlar çok rahat bu hastalığı geçiriyor. Bizler çok zor geçirdik. Daha bitiremedik, daha sonlandıramadık” ifadelerini kullandı

“MASKERLERİN ÇOK FAYDASI VAR”

Vatandaşlara aşı çağrısı yapan Doğan, "Onun için rica ediyorum, yalvarıyorum milletimize, herkes aşısını vurulsun. Bu aşı inşallah devletimize, milletimize yararlı olur. Allah yardım etsin milletimize. Bu maskelerin gerçekten çok faydası var. Maskelerimize çok dikkat edelim. Kendi kendimizi koruyacağız, yapacak hiçbir şey yok. Aşımızı vurulanım, bu hastalık çok kötü bir şey" dedi.

Virüsü önemsemeyen Covid-19 hastasından vatandaşa çağrı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...