Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2022 00:38 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 00:56

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

Yeni logo tanıtım töreninde konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, “Evim gibi” misyonuyla 31 yıldır hizmet veren Türkiye Hastanesi'nin İstanbul ve Anadolu’nun merkezî lokasyonlarında yeni hastaneler açacağı müjdesini verdi. Ören, bir yaşlı bakım merkezi projesi üzerinde çalışıldığını da söyledi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız
türkiye hastanesi

İhlas Holding bünyesinde 31 yıldır faaliyet gösteren Türkiye Hastanesinin yenilenen logosu, hastane bahçesinde düzenlenen muhteşem bir organizasyonla kamuoyuna tanıtıldı. Hastanenin tarihî atmosferinde gerçekleştirilen törene, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, üniversitelerin rektör, dekan ve öğretim üyeleri, Darülaceze Başkanlığı yetkilileri, İhlas Holding yöneticileri ile hastanenin hekim ve sağlık personel kadrosu katıldı.

Törende konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, Türkiye Hastanesinin kurulduğu ilk günden bu yana sürekli gelişen bir grafik izlediğini belirterek “Holding olarak önümüzdeki dönemde sağlık sektöründe büyüme hedefimiz devam edecek. Başta İstanbul olmak üzere Anadolu’nun merkezî lokasyonlarında yeni hastaneler açarak zincirleşmek istiyoruz. Bu arada çok önem verdiğim bir yaşlı bakım merkezi açılması projesi üzerinde de çalışıyoruz” dedi.

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

1991 yılında merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile merhum Enver Ören’in açılışını yaptığı Türkiye Hastanesinin etik değerlerine sadık kalarak hizmete devam ettiğini hatırlatan Ören “Burası gerçekten bir ev. Hepimizin acı tatlı günleri geçti. Hem hastaların hem de hastane personelinin aidiyet duygusu çok yüksek” dedi.

İLAÇ KOKMAYAN HASTANE

Türkiye Hastanesinin tarihî binası, ağaçlarla süslü bahçesi ile benzeri bulunmadığına dikkat çeken Ören “Burası ilaç kokmayan bir hastane. Böyle bir hastaneyi dünyada başka yerde bulamazsınız. Bu kapı, burada kapanmaz. Çünkü Türkiye Hastanesi, bu güzel ülkenin ismiyle müsemma. Tarihî özellikleri ile geçmişten geleceğe çok değerli bir miras taşıyan hastanemiz; yeni logosu, son teknoloji ile donatılmış hizmet binaları, alanında uzman hekim ve sağlık çalışan kadrosu ile güçlenerek büyümesini sürdürüyor. Türkiye Hastanemiz, her dönemde olduğu gibi salgın döneminde de yoğun bakım üniteleriyle, hekimleriyle hastalara umut oldu.  Son dönemde tıbbi alanda, branş doktor sayısı ile hasta sayısında iki kat büyüme kaydeden hastanemiz, etik değerlerine sadık kalarak ‘Evim gibi’ misyonuyla hastalarına hizmet vermeye devam ediyor” diye konuştu.

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

"HASTALARIMIZIN ÖNCE DUASINI ALIYORUZ"

Türkiye Hastanesinin değerlerine bağlı kaldığını söyleyen A. Mücahid Ören “Enver Bey bu hastaneyi kurduğunda ‘Hastaların önce duasını alacağız’ prensibini koydu. Bu prensibe biz de sahip çıktık. ‘Evim gibi’ sözünün hakkını vermeye devam edeceğiz” dedi.

LANSMANA SEÇKİN DAVETLİLER KATILDI

Hastanenin havuzlu bahçesinde düzenlenen törende İhlas Holding Yönetim  Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve çok sayıda seçkin davetli yer aldı.

25 YILI GEÇENLERE VEFA PLAKETİ

Hastanenin emektar isimleri Başhekim Dr. Faruk Koca (solda) ve Dr. Refik Okçu da plaket alanlar arasındaydı. Yeni logonun tanıtım töreninde, 25 yıl ve üzerinde hizmet veren 35 yönetici, doktor ve hastane personeline Ahmet Mücahid Ören tarafından plaket verildi.

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

60 ÜLKEDEN HASTA ŞİFA BULDU

Türkiye Hastanesinin sağlık turizminde de ayrıcalıklı bir yeri olduğunu ifade eden Ahmet Mücahid Ören “Bugüne kadar 60 farklı ülkeden hasta gelmiş. Bundan sonra da bu  hedefimizi büyüterek daha fazla ülkeye ulaşacağız” dedi.

BİR BARDAK ÇAYIN HATIRI VAR

Sultan Abdülhamid Han'ın 1891'de yaptırdığı binada faaliyet gösteren Türkiye Hastanesinin geçmişten geleceğe uzanan bir şifa kapısı olduğunu söyleyen Genel Müdür Hayati Odabaşı “Çok şükür milyonlarca hastamızdan çok dua aldık. Gerçek bir misafirperverlik içerisinde rahmetli Enver Bey’in de vasiyeti olarak; ücretsiz çaylarını yudumlarken sağlık hizmeti almalarını sağlıyoruz. Bugün 8 ameliyathane, 25 yoğun bakım yatağı, 33 medikal branşta 15’i öğretim üyesi 60 uzman doktor 500’e yakın personelle hizmet veriyoruz” dedi.

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

GELENEKTEN GELECEĞE...

Yeni logoya imzasını atan Fikirevim Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Çiçekçi, tasarımda hastanenin tarihî binasından ilham aldıklarını söyledi. Çiçekçi “Yeni logonun şeklinde hastanemizin ön yüzünün görünüşünü baz aldık. Bunun üzerine geleneklerine bağlı ancak yenilikçi vizyonunu ekledik” dedi.

Yeni logo, yeni hedefler: Zincir hastane olacağız

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...