Tgrt Haber
14 Nisan 2023 18:57 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 03:04

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı: Kazanırsam bana yardımcı ol

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize'de partisinin selamlama işaretini gösterdi. İnce, "Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz." dedi. İnce burada yaptığı konuşmada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. İnce, "Kılıçdaroğlu’dan bir şey rica ediyorum. Kazanırsam bana yardımcı ol" dedi.

Kılıçdaroğlu,İnce

Türkiye tam bir ay sonra sandık başına gidecek. YSK'nın seçim takvimi işlerken, partiler de hazırlıklarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları için Rize'ye giden cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce, burada Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi'nin selamlama işaretini tanıttı.

"NE SAĞDAN NE SOLDAN"

Partisinin selamlama işaretini ilk kez Rize'de gösteren İnce, "Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket. İlk kez Rize'de dedemin, anneannemin memleketinde partimizin işaretini gösteriyorum. Ne bu? Üçüncü yol. Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz, millete bir seçenek sunuyoruz. Bugünden itibaren meydanlar, sokaklar bu işaretle dolacak. Bir ayda neler yaptığımızı bütün Türkiye görecek." dedi. 

Muharrem İnce'den Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı: Kazanırsam bana yardımcı ol

"KAZANIRSAM BANA YARDIMCI OL" 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na iddia ettiği kayıp 418 milyar doları soran İnce, eğer böyle bir para varsa kazanınca kendi yardımcısından nasıl alacağını da sorarak şunları söyledi:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki 'Bu milletin 418 milyar dolarını çaldılar.' 'Bunu geri alacağım' diyor. Benim elimde öyle bir rakam yok. Eğer doğruysa bende geri alacağım. Söz veriyorum. Kılıçdaroğlu’dan bir şey rica ediyorum. Kazanırsam bana yardımcı ol. Çalınan bu 418 milyar dolar para son 4 yılda mı çalındı, 21 yılda mı çalındı? Çünkü, Babacan ile Davutoğlu 17 senesinde var bu işin, 4 senesinde yok. Babacan paranın başındaydı. Bu paraları geri alacaksan, Babacan’ın döneminde çalınan paraları de geri alacak mısın? Davutoğlu’nun dönemindekileri de geri alacak mısın? Alacaksan cumhurbaşkanı yardımcından nasıl alacaksın? Bu sorunun cevabını istiyorum."  

Seçilmesi halinde işinin zor olduğu inancında olduğunu belirten İnce, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İftiralar, karalamalar, sahte belgeler havalarda uçuşuyor ama bunlara boyun eğeceğimizi zannediyorlar. Asla boyun eğmeyeceğiz. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi. 

SON ANKETLERE GÖRE CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ OY ORANI

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nurten 16 Nisan 2023 11:35

Kılıçdaroğlu

Beytullah15 Nisan 2023 23:11

Kılıncdar oğlu ince boşuna ugraşma partine geri dön

Sonraki Haber Yükleniyor...