Tgrt Haber
18 Nisan 2014 19:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

YDS cevap kağıtları erişime açıldı, YDS anahtarı 2014 TC No ile

YDS cevap kağıtları erişime açıldı, YDS cevap kağıtları 2014. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtları erişime açıldı. YDS cevap kağıtları için tıklayınız.

YDS cevap kağıtları erişime açıldı, YDS anahtarı 2014 TC No ile
yds cevap kağıtları, yds cevap anahtarı 2014, tc kimlik no ile sorgula, yds cevap anahtarları,

YDS cevap kağıtları erişime açıldı, YDS cevap kağıtları 2014. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtları erişime açıldı. YDS cevap kağıtları için tıklayınız. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ilkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtları erişime açıldı. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 6 Nisan'da yapılan YDS ilkbahar dönemi sınavına giren adaylar, kendi cevap kağıtlarının görüntülerine ÖSYM'nin internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek. Sınav sorularının yüzde 10'unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorulara da adayların bu sorulara verdikleri cevapları izlemesini ve cevap kağıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmeleri amacıyla ulaşılabilecek. YDS CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN Adaylar, sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara (yayımlanan yüzde 10) http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla erişebilecek. Sisteme giriş yapıldıktan sonra, ilgili sınav ve görüntülenmek istenen soru numarasını seçildiğinde ekranda soru kökü cevap seçenekleri ve sorunun doğru cevabı görülebilecek. Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılıyor. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.

YDS cevap kağıtları erişime açıldı, YDS anahtarı 2014 TC No ile

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...