Tgrt Haber
10 Nisan 2014 09:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Atletico'dan tarihi zafer, Atletico Madrid Barcelona maçı özeti ve golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Barcelona'yı konuk etti.Çekişmeli geçen mücadelenin sonunda Atletico Madrid sahadan 1-0 galip ayrıldı ve yarı final bileti aldı. Atletico'nun golünü 5'inci dakikada Koke kaydetti.

Atletico'dan tarihi zafer, Atletico Madrid Barcelona maçı özeti ve golleri
atletico madrid, barcelona, atletico madrid barcelona maçı, maç özeti, canlı maç izle, atletico madrid maçı,tarihi zafer,maçın özeti,golleri,

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Atletico Madrid, evinde Barcelona'yı konuk etti.Çekişmeli geçen mücadelenin sonunda Atletico Madrid sahadan 1-0 galip ayrıldı ve yarı final bileti aldı. Atletico'nun golünü 5'inci dakikada Koke kaydetti. Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid, Vicente Calderon’da Barcelona’yı ağırladı. İlk maç 1-1 sonuçlanmıştı. Atletico Madrid’de milli yıldızımız Arda Turan ve Diego Costa sakat olduklarını için ilk 18’de yer almadı. Ev sahibi Atletico maça fırtına gibi başladı. Koke ile 6. dakikada öne geçen Madrid ekibinin ilk 20 dakikada 3 topu da direkten döndü. Barcelona ilk yarının ortalarına doğru oyunda dengeyi kursada ilk yarıda gol atamadı ve devre arasına Atletico Madrid’in 1-0 üstünlüğü ile gidildi. İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona, Neymar ile çok net bir pozisyonda golü bulamadı. Maçın ikinci yarısında yüksek tempo, karşılıklı pozisyonlar, muthiş mücadele vardı ama gol yoktu. Koke'nin tek golü ile kazanan Atletico Madrid tarih yazdı. Atletico Madrid bu sonuçla tarihinde ilk kez yarı finale çıkarken, son 6 sezonda yarı finale çıkma başarısı gösteren Barcelona çeyrek finalde kupaya veda etti.
Atletico Madrid: 1 – Barcelona: 0
6’ [1-0] Koke
Atletico Madrid: Courtois, Godín, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Tiago, Koke, Raul García, Gabi, Adrian Lopez, Villa.
Barcelona: Pinto, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Fabregas, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Neymar

Atletico'dan tarihi zafer, Atletico Madrid Barcelona maçı özeti ve golleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...