Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2014 15:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Beşiktaş 1-0 Bursaspor maç sonucu, işte tüm detaylar

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş kendi evinde Bursaspor’u 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş 1-0 Bursaspor maç sonucu, işte tüm detaylar
beşiktaş, bursaspor, beşiktaş maçı, bursaspor maçı, beşiktaş bursaspor maçı, beşiktaş bursaspor maç özeti, beşiktaş bursaspor maç sonucu, beşiktaş bursaspor tüm detaylar, beşiktaş bursaspor maç özeti ve golleri, maç haberleri

Süper Lig'in 21. hafta maçında zirve takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Bursaspor'u konuk etti. Süper Lig'de 21. haftanın dev maçında Beşiktaş ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaklaşan Beşiktaş, konuk edeceği Bursaspor'u da mağlup ederek, zirveye doğru tırmanışını sürdürmeyi sürdürdü. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-2 yenen siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor'a da dış sahada 2-1 üstünlük sağladı. Kasımpaşa ile yaptığı tekrar maçını da 3-0 kazanan "Kara Kartallar", lider Fenerbahçe ile puan farkını 5'e düşürürken, ikinci sıradaki Galatasaray ile de bire indirdi. Son 4 maçında 10 puan toplayan Beşiktaş, Bursaspor'u mağlup etti hem galibiyet serisini sürdü hem de önündeki rakiplerinin olası puan kayıplarında zirveye biraz daha yaklaştı.
BEŞİKTAŞ 1-0 BURSASPOR
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90' Beşiktaş bir anda kontra atağında Fernandes'e atılan topta Fernandes, kaleciye karşı karşıya kaldı. Fernandes, ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı ama top üst direkten dışarıya gitti.
90' Bursapor savunmasında topla buluşan Serdar'ın rakip ceza alanına gönderdiği uzun top kaleci Tolga'da kaldı.
90' Bursaspor'un baskısı devam ediyor. Beşiktaşlı oyuncular artık zamana oynuyor.
90' Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
;88' Beşiktaş yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinin ardından ortalık bir anda karıştı ve sonrasında Volkan Şen ve Serdar Aziz sarı kart gördüler.
87' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Olcay Şahan oyundan çıkarken Uğur Boral oyuna girdi.
86' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Tolgai topu yumruklayarak uzaklaştırdı. Ceza alanı dışından Belluschi'nin vuruşu savunmadan sekti ve son olarak Şener'in şutu üstten dışarıya gitti.
85' Yeşil beyazlılar sağ kanattan çok etkili geldi. Şener'in ceza alanına ortasında Civelli, müsait durumda topu kontrol edemeyince Dany, topu kornere gönderdi.
84' Bursaspor'un son dakikalardaki beraberlik baskısı devam ediyor.
83' Bursaspor atağında sağ kanattan ceza alanına gönderilen pasa hareketlenen Volkan, rakibinden topu almak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
82' Bir başka Bursaspor atağında Belluschi'in ceza alanındaki Fernandao'ya ortasında ofsayt bayrağı kalktı.
81' Bu kez gelişen Bursaspor atağında Ferhat'ın sol kanattan son çizgi yakınlarından ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
80' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Dany, ceza alanına ortasını yapmak istedi ama başarılı olamadı.
79' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Bekir Yılmaz oyundan çıkarken Sercan Yıldırım oyuna girdi.
79' Bursaspor'da oyuncu değişikliği. Bekir Yılmaz oyundan çıkarken Sercan Yıldırım oyuna girdi
78' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Fernandes'in pasında Olcay topla buluştu ve ceza alanı ilk metresinde rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Olcay, penaltı bekledi ama oyun devam etti.
77' Olimpiyat Stadı'nda yaklaşık 50 bin Beşiktaşlı şu an takımlarına büyük bir destek veriyor.
76' Beşiktaş bir anda kontra atağa çıktı ve Necip, pasını sağ çaprazdan ceza alanına hareketlenen Gökhan'a gönderdi. Gökhan, ceza alanı içinde Serdar'dan sıyrılmak istedi ama başarılı olamadı.
75' Gelişen Bursaspor atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Fernandao, bir rakibini geçti ama diğer rakibi onu perdeleyince Tolga topun sahibi oldu.
74' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Golü atan Hugo Almeida oyundan çıkarken Manuel Fernandes oyuna girdi.72' Beşiktaş savunmasından sol kanada gönderilen uzun topu kontrol eden Gökhan, topu hemen içeriye çevirdi ve Almeida, dar açıdan vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.
72' GOOOOL! Hugo Almeida
71' Bursaspor'da Kazım Kazım ve Stanislav Sestak oyundan çıkarken Volkan Şen ve Ferhat Kiraz oyuna dahil oldular.
70' Bu arada her iki takımda da birazdan oyuncu değişiklikleri olacak.
69' Bu pozisyona itiraz eden Bursasporlu Jose Fernandao da sarı kart gördü.
68' Bursaspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir faul yapan Şamil, sarı kart gördü.
67' Sol kanattan gelişen siyah beyazlı ekibin atağında Motta'nın ceza alanına ortasında Serdar topu karşıladı.
66' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Bellucshi'nin pasında topla buluşan Kazım'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
65' Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Olcay'ın şutu dışarıya gitti.
64' Bir kişi eksik olan Beşiktaş'ın rakip yarı alanda baskısı var.
63' Kullanılan serbest vuruşta Belluschi'nin ceza alanına ortasında Civelli, sol çaprazda sol kanatta topu içeriye çevirmek istedi ama başarılı olamadı
62' Hızlı gelişen Bursaspor atağında Belluschi, topu alıp Necip'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş
61' Bu kez gelişen Bursaspor atağında savunma arkasına koşu yapan Fernandao'ya atılan uzun pasta Atiba, kademeye girerek Fernandao'ya vuruş izni vermedi.
60' Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Almeida'nın kaleye şutunda top Frey'de kaldı.
58' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Bekir, Veli'ye sert bir faul yaptı ama top Beşiktaşklı oyuncularda kaldığı için oyun devam etti. Ardından oyun durduğunda Bekir, sarı kart gördü.
57' Siyah beyazlılar mücadeleyi 10 kişi sürdürmesine rağmen rakibi karşısında ikinci yarıda daha etkili.
56' Bir başka Beşiktaş atağında Olcay'ın pasında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Almeida'nın zayıf vuruşu kaleci Frey'de kaldı.55' Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.72' Beşiktaş savunmasından sol kanada gönderilen uzun topu kontrol eden Gökhan, topu hemen içeriye çevirdi ve Almeida, dar açıdan vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi
54' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Civelli'nin kafa vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.
53' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
52' İkinci yarı oldukça tempolu başladı.
51' Gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın sağ kanattan ceza alanına ortasında Almeida topa yükseldi ama savunma topu uzaklaştırdı.
50' Gelişen Bursaspor atağında ofsayta düşen Kazım, düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördü.
49' Kullanılan serbest vuruşta Gökhan'ın doğrudan kaleye gönderdiği top barajdan sekti.
48' Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topta Almeida'ya kafa topu mücadelesinde faul yapıldı.
46' Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Oğuzhan Özyakup'un yerine Necip Uysal oyuna girdi.
46' İkinci yarı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı. 45' İlk yarıda son düdük çaldı.
44' Bu pozisyonda Civelli, Ersan'ın kendisine faul yaptığını ve penaltı beklediği yönünde itirazlarda bulundu. Ersan ve Civelli arasında yaşanan gerginliğin ardından Ersan kırmızı kart gördü ve Beşiktaş 10 kişi.
44' Beşiktaş 10 kişi kaldı. Ersan Gülüm kırımızı kart gördü
42' Orta alanda topu alan Atiba, ayağı kayıp topu kaybedince topa eliyle dokundu ve sarı kart gördü.
40' İlk 10 dakikadan sonraki düşük tempo devam ediyor. İki takım da birbirine pozisyon vermek istemiyor.
39' Bursaspor, rakip yarı alandan sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan uzun bir taç kullandı. Ceza alanına gönderilen topu savunma zor da olsa uzaklaştırmayı başardı.
38' Topla oynama oranlarında Beşiktaş'ın Bursaspor'a oranla %61'e %39 üstünlüğü bulunuyor.
37' Bursaspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Almeida, Serdar'a faul yaptı.
36' Gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Olcay'ın ceza alanına ortasında Almeida'nın etkili kafa vuruşunu kaleci Frey güzel çıkardı ama aynı anda Almeida için ofsayt bayrağı da kalktı.
35' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada bu kez Kazım, top kapma mücadelesinde Motta'ya faul yaptı.

34' Tehlikeli olabilecek bir Bursaspor atağını kesen Motta, Kazım'a faul yaptı ve sarı kart gördü.

31' Bir başka Beşiktaş atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Almeida, topu göğsüyle kontrol etti ama açısı çok daraldı ve kaleye dönüp vuruşunu yapınca da top savunmadan döndü.
30' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top dışarıya gitti.
29' Beşiktaş taraftarları yoğun tezahürata başladı ve gol bekliyorlar.
28' Bursaspor savunmasında Serdar, kendisine atılan topu ileriye göndermek isterken top kısa düştü ve Beşiktaş çok önemli bir pozisyon yakalayabilirdi ama Almeida da Serdar'dan daha kötü bir vuruş yapınca top bu kez de Bursasporlu oyuncularda kaldı.
27' Beşiktaş, bu dakikalarda rakibine yoğun baskı uyguluyor.
26' Beşiktaş atağında rakip yarı alanda topla buluşan Frnaco, ceza alanına koşu yapan Oğuzhan'a gönderdiği top doğrudan dışarıya gitti.
24' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın ceza alanına yüksek ortasında kaleci Frey, Almeida'ya kafa vurma şansı tanımadı.
23' Etkili gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın ceza alanına koşu yapan Almeida'ya ara pasında Almeida topu kontrol edemedi.
22' Gelişen Bursaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Kazım, pasını Şener'e verdi ama Beşiktaşlı oyuncular baskı yaparak topu kazandı.
21' Maçın başındaki tempo son dakikalarda biraz olsun düşmüş durumda. İki takım da daha kontrollü bir oyunu tercih etmeye başladı.21' Maçın başındaki tempo son dakikalarda biraz olsun düşmüş durumda. İki takım da daha kontrollü bir oyunu tercih etmeye başladı
20' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topa müdahale etti. Atağın devamında ceza alanına gönderilen topta tam bir karambol oluştu ve savunma topu uzaklaştırdı.
19' Bursaspor atağında rakip yarı alanda hafif sağ çaprazda topla buluşan Belluschi, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
18' Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza alanı dışında topla buluşan Oğuzhan'ın şutunu Frey kurtardı.
17' Yine sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu kornere gönderdi.
16' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Olcay, topu ileriye taşıyıp Gökhan'la duvar pası yaptı ama araya savunma girdi.
15'Jose Fernandao, bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor. 
13'Bir başka Beşiktaş atağında Ersan, rakip yarı alana geçip rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza yayına kadar gitti ama baskı altında vuruşunu yapınca top üstten dışarıya gitti.
11'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan topla buluştu ve ceza alanı ön bölümü yakınlarındaki Oğuzhan'a pasını verdi. Oğuzhan'ın zayıf vuruşu kaleci Frey'de kald
10'Mücadele oldukça tempolu oynanıyor. İki takım da birbirine üstünlük sağlamaya çalışıyor.
9'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Serdar'ın kafa vuruşunu çizgi üstünde Atiba ve Oğuzhan karşıladı. Ardından Tolga topun sahibi oldu.
8'Gelişen Bursaspor atağında savunma arkasına atılan topta araya giren Motta, topu kornere gönderdi.
7'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Kazım, rakibine faul yaptı.
5'Kullanılan serbest vuruşta Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topa ayak koydu.
4'Bu kez gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Gökhan, Şener'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
3'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Civelli'nin kafa vuruşu kaleci Tolga'nın bakışları arasında sağ üst direğin hemen yanından dışarıya gitti.
2'Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Fernandao, Motta'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
1'Hakem İlker Meral'ın düdüğü ile maça konuk Bursaspor başlıyor.
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-2 yenen siyah-beyazlı ekip, Gaziantepspor'a da dış sahada 2-1 üstünlük sağladı. Kasımpaşa ile yaptığı tekrar maçını da 3-0 kazanan "Kara Kartallar", lider Fenerbahçe ile puan farkını 5'e düşürürken, ikinci sıradaki Galatasaray ile de bire indirdi. Son 4 maçında 10 puan toplayan Beşiktaş, Bursaspor'u mağlup ederek hem galibiyet serisini sürdürmeye hem de önündeki rakiplerinin olası puan kayıplarında zirveye biraz daha yaklaşmaya çalışacak.
MAÇ ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki karşılaşma saat 14.00'te, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği konuk Bursasporlu taraftarlar statta yer alamayacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Tomas Sivok ve Jermaine Jones, bugün forma giyemeyecek.
ALMEIDA REKOR PEŞİNDE
Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, bugünkü karşılaşmaya rekor kırmak için çıkacak. Almanya'nın Werder Bremen takımında oynadığı dönemin yanı sıra siyah-beyazlı ekipte bir sezonda en fazla 11 kez gol sevinci yaşayabilen Almeida, Bursaspor maçında gol atması durumunda, kariyerindeki en golcü sezonuna imza koyacak.
SERDAR KURTULUŞ CEZALI
Kasımpaşa ile oynanan tekrar maçında çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalan Serdar Kurtuluş, cezası nedeniyle Bursaspor karşısında oynayamayacak. Bu oyuncunun yerine sağ bekte Atiba Hutchinson'ın görev alması bekleniyor.
GÖZLER SAVUNMANIN ÜSTÜNDE OLACAK
"Kara Kartallar"da zorlu Bursaspor maçında gözler savunmanın üstünde olacak. Ligde Kasımpaşa maçına kadar son 8 maçta gol yiyen ancak lacivert-beyazlı ekibe izin vermeyen siyah-beyazlı takımın savunmasında özellikle stoperler attıkları gollerle galibiyette büyük rol oynadı.Süper Lig'in ilk yarısında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada Sivok ve Escude, takımlarına gol kazandırmıştı. Kolombiyalı oyuncu Pedro Franco da Kasımpaşa karşısında gol sevinci yaşarken bu oyuncuyla birlikte savunmanın göbeğinde Dany Nounkeu'nun forma giymesi bekleniyor.
3 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA
Siyah-beyazlı ekipte Kasımpaşa mücadelesi öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligin 21. haftasına kadar üçer sarı karta ulaşan Necip Uysal, Olcay Şahan ve Manuel Fernandes, bugünkü tekrar mücadelesinde kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek.
BEŞİKTAŞ İLE BURSASPOR 90. RANDEVUD
Beşiktaş ile Bursaspor, lig tarihinde yarın 90. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında Beşiktaş'ın galibiyet sayısında 37-16, gol sayısında da 118-80 üstünlüğü bulunuyor Beşiktaş ile Bursaspor arasında, Bursaspor'un ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 89 lig maçından 37'sini Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazanırken, 36 maç da berabere sonuçlandı.Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 118 golüne, yeşil-beyazlılar 80 golle karşılık verdi.Sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandıBEŞİKTAŞ, SON 7 MAÇTAN BİRİNİ YİTİRDİ
Beşiktaş, biri hükmen olmak üzere, Bursaspor ile ligde yaptığı son 7 maçtan 5'ini kazandı, birinde berabere kaldı, sadece birini yitirdi.Siyah-beyazlılar, 2010-2011 sezonunda İstanbul'daki maçı 1-0 kazanırken, Bursa'da yapılması gereken karşılaşma, evsahibi takım taraftarlarının maç öncesi stat dışında çıkardığı olaylar nedeniyle başlamadan iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, karşılaşmayı 3-0 hükmen Beşiktaş lehine tescil etti. Beşiktaş, 2011-2012 sezonunda Bursa'da 2-1, İstanbul'da 3-1 galip geldi. Geçen sezon İstanbul'daki randevu 3-3 bitti, Bursa'da evsahibi ekip 3-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında Bursa'daki maçtan ise konuk Beşiktaş 3-0 galip ayrıldı.
BEŞİKTAŞ'IN SAHASINDAKİ MAÇLAR
Beşiktaş, sahasında yaptığı lig maçlarında, Bursaspor'a karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 42 maçın 22'sini Beşiktaş, 4'ünü Bursaspor kazanırken, 16 maç da berabere sonuçlandı.İstanbul'daki lig maçlarında Beşiktaş toplam 68, Bursaspor ise 31 gol attı. Bu arada, iki takım arasında 1998-1999 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken karşılaşma, siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynandı ve 3-3 bitti. 2007-2008 sezonunda ise yine Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Adana'da yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı
BURSASPOR'UN TARİHİ GALİBİYET
Beşiktaş, lig tarihinde şimdiye dek en farklı skorlu yenilgisini Bursaspor karşısında aldı. 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da yapılan maçı 5-0 kazanan Bursaspor, Beşiktaş'a tarihi hezimeti yaşattı.
BEŞİKTAŞ'IN FARKLI GALİBİYETLERİ
Beşiktaş ise Bursaspor karşısında lig maçlarında en farklı skorlu galibiyetlerini 4 farklı sonuçlarla aldı. Siyah-beyazlılar, İnönü Stadı'ndaki maçlarda 28 Nisan 2000 tarihinde 5-1, 28 Kasım 1987 tarihinde ise 4-0 galip geldi.89 MAÇTAN 36'SI BERABERE
Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 89 lig maçından 36'sı beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 17'si 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 2'si de 3-3 sona erdi.
REKABETTEN İLGİNÇ NOTLARBeşiktaş ile Bursaspor arasında yapılan ilk 14 lig maçından tam 12 tanesi berabere sonuçlandı.İki takım arasında 1967-1968 ile 1973-1974 sezonları arasındaki ilk 14 lig maçında taraflar birer galibiyet alabildi, diğerlerinde skor olarak birbirlerine üstünlük kuramadı.Bursaspor, 9 Kasım 1997'de evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Beşiktaş ile yaptığı üst üste 14 lig maçında Beşiktaş'ı yenemedi. Yeşil-beyazlı ekip bu süre içinde sadece 4 beraberlik alırken, 10 kez mağlup oldu, galibiyet hasretine 13 Mayıs 2007'de evinde 3-0'lık sonuçla son verdi.Beşiktaş ise Bursaspor'a karşı lig tarihinde ilk galibiyetini ancak rekabetteki 9. randevuda alabildi. İki takım arasındaki ilk 8 maçtan 7'si berabere bitti, 1'ini Bursaspor kazandı, siyah-beyazlılar, rakibi karşısında ancak 9. buluşmada galip gelebildi.
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: İlker Meral xx, Baki Tuncay Akkın xx, Serkan Gençerler xx
BEŞİKTAŞ: Tolga xx, Pedro Franco xx, Ersan xx, Dany xx, Motta xx, Gökhan xx, Veli xx, Atiba Hutchinson xx, Olcay xx(Uğur dk. 87 x), Oğuzhan xx (Necip dk. 46 x), Almeida xx (Fernandes dk. 73 x)
YEDEKLER: Cenk, İsmail, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
BURSASPOR: Frey xx, Şener xx, Civelli xx, Serdar Aziz xx, Basser xx, Kazım xx(Volkan Şen dk. 71 x), Bekir xx(Sercan dk. 79 x), Belluschi xx, Şamil xx, Sestak xx (Ferhat dk. 71 x), Fernando xx
YEDEKLER: Harun, Ozan Tufan, İbrahim, Enes Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
GOL: ALmeida (dk. 72) (Beşiktaş)
KIRMIZI KART: Ersan Gülüm (dk. 44) (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Motta, Atiba (Beşiktaş), Kazım, Bekir, Fernando, Şamil, Volkan, Serdar Aziz (Bursaspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...