Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Nisan 2014 23:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Muhteşem Yüzyıl'a yeni transfer Donna Gracia, Dolunay Soysert kimdir işte detaylar

Muhteşem Yüzyıl ekibine güzel ve başarılı oyuncu Dolunay Soysert de dahil oldu. Peki Dolunay Soysert hangi tarihi karakteri ve hangi rolü canlandıracak? Dolunay Soysert ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Donna Gracia Muhteşem Yüzyıl'da.

Muhteşem Yüzyıl'a yeni transfer Donna Gracia, Dolunay Soysert kimdir işte detaylar
Donna Gracia, Dolunay Soysert, Muhteşem Yüzyıl, dizi, yeni oyuncu,

Muhteşem Yüzyıl ekibine güzel ve başarılı oyuncu Dolunay Soysert de dahil oldu. Peki Dolunay Soysert hangi tarihi karakteri ve hangi rolü canlandıracak? Dolunay Soysert ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Donna Gracia Muhteşem Yüzyıl'da. Muhteşem Yüzyıl son demini yapacak ancak oyuncu transfer etmekten de geri kalmıyor. Güzel oyuncu Dolunay Soysert Muhteşem Yüzyıl'ın kadınlarından biri olacak. Soysert Muhteşem Yüzyıl kadrosuna katılmaktan oldukça memnun. Muhteşem Yüzyıl final yapmaya yakın yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Sevilen dizi oyuncusu Dolunay Soysert Muhteşem Yüzyıl'ın meşhur olan bayanlarından olacak. Güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl'a girdiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Başarılı oyuncu Dolunay Soysert Muhteşem Yüzyıl dizisine geliyor. Muhteşem Yüzyıl'ın geniş oyuncu kadrosuna bir usta isim daha ekleniyor. Dolunay Soysert güçlü bir İspanyol bayanını canlandıracak. Dolunay Soysert Donna Gracia oluyor, Sevilen dizi oyuncusu Dolunay Soysert, ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu. Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümlerinde yeni soluk olarak ekranlara gelecek olan Dolunay Soysert mutlu olduğunu dile getirdi. Reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisi bünyesine kattığı oyuncularıylada adından çokca bahsettirmişti. Muhteşem Yüzyıl yeni isim olarak Dolunay Soysert'i seçti. Geniş hayran kitlesine sahip olan deneyimli güzel oyuncusu Dolunay Soysert Muhteşem Yüzyıl'da rol alacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Güçlü Kadın Donna Gracia
Dolunay Soysert İspanya'dan Portekiz'e geçen ve dinini değiştirmek zorunda kalmış Donna Gracia adlı bir mülteciyi canladıracak. Dolunay Soysert Donna Gracia karakteri ile güçlü bir kadını canlandıracak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...