Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2014 11:10

Juventus-Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde Trabzonspor, Juventus'a karşı deplasmanda boy gösterecek.

Juventus-Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler
juventus-trabzonspor maçı,juventus trabzonspormaçı ilk 11 ler,muhtemel 11 ler,

Juventus Arena'daki mücadeleyi Belarus'tan Alexey Kulbakov yönetecek. Maç saat 20:00'de başlayacak 
GOLCÜLER SAHNEDE
UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Juventus ile yarın deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da, Olcan Adın ile Henriuge, bordo-mavililerin gol silahı olacak. Karadeniz ekibi, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yenilgi almadan gruplara çıkarken, aynı başarıyı grup maçlarında da göstererek ikinci tura çıktı. Bordo-mavililer ikinci turda da yenilmezlik unvanını korumak ve bir üst tura çıkmak için İtalyan takımı Juventus'a karşı başarılı sonuçlar almak istiyor.
JUVE'DE EKSİKLE
Juventus'ta özellikle savunma hattında büyük eksikler bulunuyor. Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli'nin yanı sıra forvette Mirko Vucinic geniş kadroda yer almadı. Juventus'un kafilesi şöyle:
Buffon, Caceres, Ogbonna, Pogba, Marchisio, Tevez, Giovinco, Peluso, Llorente, Osvaldo, Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Storari, Isla, Rubinho, Romagna
MANDIRALI: "JUVENTUS FAVORİ"
Rakipleri Juventus’un Avrupa Ligi için favori olup olmadığı sorusu yöneltilen Mandıralı, “Futbol sürprizler oyunudur. Ummadığınız zaman da ummadığınız takımlar büyük takımlara karşı kazanır. Juventus çok güçlü bir takımdır. Her zaman çok güçlü oyuncularla sahada yer almıştır. Dolayısıyla Juventus’u favori görüyorum. Biz de yarın sahadaki oyunumuzla onlara karşı dik duracağız” yanıtını verdi.
MUHTEMEL 11'LER
Juventus
Buffon
Ogbonna
Bonucci
Caceres
Pogba
Vidal
Lichtsteiner
Asamoah
Pirlo
Osvaldo
Tevez
Trabzonspor
Onur
Mustafa
Aykut
Bosingwa
Kadir
Zokora
Bourceanu
Colman
Yusuf
Olcan
Emre Güral
Saat: 20.00
Stat: Juventus Arena
Hakem: Alexey Kulbakov

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...