Tgrt Haber
20 Şubat 2014 22:24

Olcan'dan Juve'ye gözdağı

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde Juventus'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Olcan Adın karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Olcan'dan Juve'ye gözdağı
Trabzonspor, futbol haberleri, süper lig, trabzonspor haberleri, futbol, lig

İlk olarak 71. dakikada bordo-mavili ekibin verilmeyen golü hakkında konuşan Olcan, "Buradan bakınca tamamen çıkmamış gibi görünüyor. Tabiki takdir hakları hakemin, kararı onlar veriyor. Bizim için talihsiz bir an diyebilirim." ifadelerini kullandı.
Olcan Adın'ın açıklamaları şu şekilde;
"Ben bugün takım arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca onların sesini duyduk. Yediğimiz ikinci gol umudumuzu kırdı. Başa baş bir mücadele oldu ancak biz daha sonra açıldık. Rakibimiz kadar mücadele ettik ve onlar kadar kaliteli olduğumuzu anladık. Elimizden geleni Avki Aker'de göstereceğimize inanıyorum. Skor 2-0 olunca ister istemez umudunuz kırılıyor. Biz UEFA'da daha farklı oynuyoruz. Oradaki maç bekledikleri kadar kolay olmayacak"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...