Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2016 13:51

Zidane'a efsanelerden destek

Zinedine Zidane'ın, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olması geniş yankı uyandırdı.

Zidane'a efsanelerden destek
real madrid, zidane, Zinedine Zidane,

Real Madrid bundan böyle Zinedine Zidane’a emanet. Bir dönem Real Madrid'de, Zidane ile birlikte top koşturan David Beckham, Real Madrid yönetiminin, teknik direktörlük görevine en doğru ismi getirdiğini söyledi. Beckham sosyal medya hesabı aracılığıyla yayımladığı mesajda; "Zidane, her ne kadar teknik direktörlük deneyimine sahip olmasa da, futbol bilgisi, kazanma tutkusu ve hiçbir seviyede başarısızlığı kabul etmemesiyle, bu zorlu görev için en iyi isim" yorumunu yaptı...

Zidane ile Fransa Milli Takımı’nda birlikte top koşturan Bixente Lizarazu da, Beckham ile aynı görüşte. Zidane’ın kariyer çizgisi ile Pep Guardiola arasında benzerlik kuran Lizarazu; "Guardiola da benzer şekilde Barcelona’nın başına geçmişti. Zidane’ın, benzer şekilde başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Didier Drogba da, sosyal medya hesabından yayımladığı paylaşımla Zidane’ı kutladı ve başarılar diledi. Ancak herkes Zidane hakkında bu kadar olumlu düşünmüyor. Onlardan biri de, eski Real Madrid başkanı Ramon Calderon. Zidane’ın, Real Madrid gibi büyük bir kulübü idare edebilecek deneyimi bulunmadığını savunan Calderon; "Zidane'a başarılar diliyorum. Ancak işi hiç de kolay olmayacak. Başarısız olması halinde, sezon sonunda yerini kesinlikle Jose Mourinho’ya bırakacağını düşünüyorum" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...