Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2016 14:23

Vedat Muriqi Giresunspor camiasından özür diledi

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Vedat Muriqi, yaşanan krizden ötürü camiadan özür diledi.

Vedat Muriqi Giresunspor camiasından özür diledi
Giresunspor, transfer, Vedat Muriqi

Ara transfer döneminin en çok konuşulan futbolcularından olan Giresunspor’un 21 yaşındaki Arnavut asıllı Kosovalı golcü oyuncusu Vedat Muriqi, transfer döneminin son günü yaşanan krizle ilgili Teknik Direktör Erkan Sözeri ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.
Yaşananlardan dolayı kendisinin hata yaptığını belirten Muriqi, “Son bir aydır ben kendi içimden konuşuyorum. Bu transfer haberlerinde dolayı, her genç futbolcu etkilenir. PTT 1. Lig’de oynuyoruz, her genç futbolcunun hayali yukarıda oynamak. Genciz böyle hatalar yapabiliyoruz. Takım arkadaşlarımdan, kulüp personelimizden, teknik heyetimizden, yönetimimizden, taraftarlarımızdan, kısaca bütün camiadan özür diliyorum” dedi.
"KONU BASINA FARKLI YANSIDI"
“Transferde konu basına farklı yansıdı” diyen Muriqi, “Her genç böyle bir hata yapabilir. Ben iyi niyetimden dolayı kanmış olabilirim. Kosova’da Arnavutluk’ta böyle şeyler yoktur. Herkesten tekrar tekrar özür dilerim. Ben hayatımda ekmek tekneme, Vedat’ı 'Vedat' yapan Giresunspor’a ihanet etmem. Vedat’ı Giresunspor, Mustafa Bozbağ, Erkan Sözeri, Vedat yaptı. Tekrar söylüyorum ben asla ekmek yediğim yere ihanet etmem. Benim karakterime bu yakışmaz. Kişisel olarak kimseyle problemim yok. Giresunspor’da ben bir yerlere geldim inşallah Giresunspor da benimle bir yerlere gelecek” diye konuştu.
SÖZERİ: “VEDAT ADAM GÖRÜNÜMLÜ BİR ÇOCUK”
Vedat’ın daha 21 yaşında olduğunu hatırlatan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, "Vedat için 'Adam görünümlü çocuk' diyebiliriz" ifadelerini kullanarak, “Çok güzel bir çıkış yakaladı. Talep görmesi normal. Bazı menajer arkadaşlar kafasını karıştırdı. Ben de olsam, siz de olsanız bu ortamda kafanızın karışmaması mümkün değil. Vedat bunu ara transfer döneminde yaşadı ve biz Vedat’ın ve kulübün iyiliğini düşünerek Vedat’a bunu söyledik. Hepimiz hata yapabiliriz. Vedat da bunları yaşadı. Ben Vedat'a kefilim, onun kafasının karışması karakterini, kişiliğini değiştirmez” şeklinde konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...