Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2014 20:21

Sneijder, 'Chelsea maçında çok iyi oynamalıyız'

Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda yarın Chelsea ile yapacakları ilk maçı çok önemsediklerini bildirdi.

Sneijder, 'Chelsea maçında çok iyi oynamalıyız'
Sneijder'dan chelsea maçı açıklaması, Sneijder chelsea maçını yorumladı, çok iyi oynamalıyız,

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda yarın Chelsea ile yapacakları ilk maçı çok önemsediklerini  bildirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, "Chelsea maçının ne kadar önemli olduğunu takım olarak hepimiz biliyoruz. Son 16 takım arasında olmak gerçekten muhteşem ve bu noktaya gelince daha fazlasını istiyorsunuz. Önemli ve zor bir maç ama biz takım olarak son maçlarımızda iyi sonuçlar aldık. Bu seviyede maçların gerek tecrübe gerekse de moral ve motivasyon açısından oyuncular için çok iyi olduğunu düşünüyorum" dedi.
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile İnter'de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandıklarının hatırlatılması üzerine Sneijder, "Mourinho ile bu kupayı daha önce beraber kazandık ve saha dışında her zaman dostuz. Yarın durum daha farklı olacak. Saha içinde arkadaş olmamız ise maalesef mümkün değil. Mourinho'nin kendisine ve Chelsea takımına olan saygımız yüksek ama biz zafer istiyoruz" ifadelerini kullandı. Sneijder, Juventus'a attığı golle ikinci tura yükselmeleri hakkında da, "Juventus'a attığım gol dünyayı değiştiren bir gol değil ama son 16'dayız ve bu elde ettiğimiz önemli bir başarı" değerlendirmesinde bulundu. Wesley Sneijder, adının Premier Lig takımlarıyla zaman zaman anılması hakkında, şunları söyledi:
"Dedikodular hep olur ve herkes konuşur. Ben olduğum yerde mutluyum. İyi bir takıma sahip olduğumuz düşünüyorum. Zaten böyle bir takım olmasaydık, son 16 içinde bulunamazdık. Premier Lig çok iyi bir organizasyon ama orada oynama isteğim yok. Yarın Chelsea'yle, bir Premier Lig takımıyla oynayacağız. El yakacak, zor bir maç olacağının farkındayız kazanmaya çalışacağız." Hollandalı futbolcu, kendisinin 10 üzerinden 7 veya 8 puanlık bir performans sergilediği maçlarda Galatasaray'ın çok iyi sonuçlar aldığının aktarılması ve yarınki performansının nasıl olmasını beklediğinin sorulması üzerine, "O zaman 8 puan olsun. İşin şakası bir yana, Chelsea'yi geçebilmek için hepimizin en üst seviyede oynaması gerekiyor. Belki kendi yüzde yüzümüzün de fazlasını ortaya koymalıyız. En iyisini ortaya koyarsak ve her zaman olduğu gibi taraftarımız da yanımızda bulunursa, güzel bir netice alacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.
Sneijder, birlikte çalıştığı Mourinho ve Mancini arasında kıyaslama yapmasının istenmesi üzerine, "Çalıştığım bütün hocalar farklı. Çok antrenörüm oldu. Bazıları iyiydi, bazıları ise yeterince iyi değildi. Mancini burada diye söylemiyorum, her ikisi de çok iyi hocalar. Mourinho ile aramızda farklı bir duygusal bağ ve ilişki var. Çünkü birlikte önemli kupalar kazandık. Galatasaray'ın nasıl oynadığına ve başarılarına baktığımızda şu anki hocamız da çok iyi. Şu anda çok mutluyum ve önemli olan da bu" ifadelerini kullandı.
İki teknik adam arasında kimin daha huysuz olduğu konusunda ise Sneijder, "Taktik açıdan her iki hoca da çok iyiler. Karakterleri ise çok farklı" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...