Tgrt Haber
16 Mart 2016 16:15

Atınç Bundesliga yolunda

Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden eski Beşiktaşlı Atınç Nukan’ın takımı RB Leipzig, 26. haftası tamamlanan ligde liderliğini sürdürüyor.

Atınç Bundesliga yolunda
almanya, bundesliga

Sezona Bundesliga’ya çıkma parolasıyla başlayan Leipzig gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son 12 lig maçında 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Alman temsilcisi, topladığı 56 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Yeni sezona 57 yaşındaki Alman teknik adam Ralf Rangnick ile başlayan Red Bull Leipzig, Rangnick önderliğinde sürdürdüğü zirve mücadelesini lider olarak devam ettiriyor. 8 haftası kalan Almanya 2. Ligi’nde kalan maçlarını da kazanarak üst lige çıkmayı planlayan kırmızı-beyazlılar, bu yarışta oldukça kararlı gözüküyor.
BUNDESLIGA’DA TÜRK AKIMI
13 Türk futbolcuyla Avrupa’nın en fazla Türk oyuncu barındıran ligi olan Almanya Bundesliga’ya adım adım bir oyuncu daha yaklaşıyor. 2. Lig’de Red Bull Leipzig forması giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Atınç Nukan, takımının lider sürdürdüğü ligi ilk 2 sıra içinde bitirmesi halinde bu listenin 14. ismi olacak. Beşiktaş’tan sezon başında 6 milyon Euro’ya Alman ekibine transfer olan Atınç, sezonun büyük bölümünde sakatlıklarla uğraşmak zorunda kaldı ve oynadığı dönemde ise 5’i ilk 11 olmak üzere çıktığı 8 lig maçında 1 gol kaydetti. Atınç, takımının 1860 Münich’i 2-1 mağlup ettiği son lig karşılaşmasına ilk 11’de başladı ve 58 dakika oyunda kaldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...