Tgrt Haber
17 Mart 2016 00:38

Nefesleri kesen mücadele Bayern Münih 4-2 Juventus

Bayern Münih uzatmalarda Juventus'u 4-2 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Nefesleri kesen mücadele Bayern Münih 4-2 Juventus
bayern münih, juventus,

Bayern Münih 90. dakikasına 2-1 geride girdiği maçta Juventus'u uzatmalarda 4-2 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonlar Ligi 2. turundaki en önemli eşleşmelesi olarak gösterilen Bayern Münih-Juventus mücadelesi kalitesine yakışır bir sonla bitti.

2-2 biten maçın rövaşında Juventus 2-0 öne geçti! Bayern Münih 90+1’de 2-2’yi buldu ve maçı uzattı. 108 ve 110. dakikalarda gelen goller Bayern’i çeyrek finale taşıdı.

Allianz Arena’da oynanan mücadelenin 6. dakikadasında Neuer’in hatasında Pogba, Juventus’u 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 28’i gösterdiğinde Bayern savunması Cuadrado’yu durduramadı. Kolombiyalı futbolcu şık bir golle skoru 2-0’a getirdi. 45. dakikada ise Cuadrado’nun altı pas üzerindeki şutu direkten oyun alanına dönerek farkı 3-0'a çıkarma şansı kaçtı.

Maç boyunca topa sahip olan Bayern Münih, aradığı golü 73. dakikada Lewandowski ile buldu: 2-1.

Umutlanan Guardiola’nın öğrencileri uzatmalara götürecek golü aramak için tüm hatlarıyla Juventus’un kalesine yükseldi.

90+1’de Coman’nın yaptığı ortaya Thomas Müller kafasıyla vuruş yaparak, Allianz Arena’yı adetaya yıktı: 2-2.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...