Tgrt Haber
26 Mart 2016 16:47

PSV taraftarlarına 3 yıl statlara girememe cezası

Atletico Madrid ile PSV Eindhoven arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçından önce Madrid şehrine gelen Hollandalı taraftarlarından dilencilere insanlık dışı hareketleri yapan 5 kişiye 3 yıla kadar statlara girememe cezası verildi.

PSV taraftarlarına 3 yıl statlara girememe cezası
psv taraftarı,

PSV Eindhoven, Atletico Madrid deplasmanında dilencileri aşağılayıcı hareketlerde bulunan taraftarlarına 3 yıl stadyumlara giriş yasağı verdi. PSV Eindhoven, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu ikinci maçında karşılaştığı Atletico Madrid mücadelesi için İspanya'ya gelen taraftarlarının dilencileri aşağıladı olay hakkında yaptırım kararını açıkladı.
Dünya basınında geniş yer bulan bu haber sonrasında Hollandalı kulüp olaya dahil olan kişilerin bulunup, cezasının verileceğini belirtmişti. Bu olayla ilgili PSV Eindhoven'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise olaya dahil olan 5 taraftarın 3 yıla kadar statlara alınmayacağı belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...