Tgrt Haber
13 Nisan 2016 15:17

İspanyol basınından Cristiano Ronaldo'ya övgü

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Wolfsburg takımını rövanşta 3-0 yenerek eleyen Real Madrid'in gollerini atan Ronaldo, İspanyol basınında manşetlere çıktı.

İspanyol basınından Cristiano Ronaldo'ya övgü
christiano ronaldo,ispanya basını,

Cristiano Ronaldo'ya atfen "Ne büyüksün" ifadesini kullanan İspanyol basınından Marca, Portekizli futbolcunun 3-0'lık zaferin kahramanı olduğunu, Bernabeu'da 'lodos' estirdiğini ve Alman takımını yıktığını yazdı.
Yapılan yorumlarda ise "Cristiano Ronaldo'nun kahraman ruhu, Real Madrid'in yükselişi oldu. Portekizli futbolcunun figürü, diğer tüm takım arkadaşlarının üzerine çıktı. Tarihi bir hat-trick yapan Ronaldo, Madrid'in Avrupa'da geriden gelip turu geçtiği en büyük başarılarından birine adını altın harflerle yazdırdı." ifadeleri kullanıldı.
As gazetesi de "Bay Şampiyon" başlığıyla Ronaldo'yu överek, 31 yaşındaki Portekizli futbolcunun toplamda 93 golle Şampiyonlar Ligi tarihinin gol kralı olduğuna vurgu yaptı.
"Cristiano, Wolfsburg'a fazla geldi" ile "Cristiano kasırgası" başlıklarını atan El Pais ise "Maçın başından beri çok istekli görünen Ronaldo, Wolfsburg'a kasırga estirdi. Portekizli 3 golüyle Wolfsburg'u sahaya gömerken, Real Madrid de Şampiyonlar Ligi'nde art arda 6. yarı finaline yükseldi." değerlendirmesinde bulundu.

"Değerim anlaşılmaya başlandı"
Wolfsburg maçının kahramanı Cristiano Ronaldo, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "İspanyol basını yavaş yavaş benim değerimi anlamaya başladı" dedi.

İspanyol basınında sezon başında aldığı eleştirilere pek aldırış etmediğini, artık 31 yaşında olduğunu vurgulayan Ronaldo, "Başlarda, kendi düzeyimde oynamadığımı kabul ediyorum." diyerek öz eleştiride de bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...