Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Nisan 2016 12:44

Semih Kaya'dan düğün için ilginç tarih

Basketbolcu nişanlısı Yasemen Saylar'la evlilik hazırlığında olan Galatasaraylı Semih Kaya, düğün için ilginç bir tarih seçti.

Semih Kaya'dan düğün için ilginç tarih
semih kaya, düğün,

Galatasaray'ın savunma oyuncularından Semih Kaya'nın seçtiği evlilik tarihi dikkat çekti. Basketbolcu Yasemen Saylar ile evlilik hazırlığında olan oyuncunun düğün tarihini, Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğunu aldığı 17 Mayıs'a denk getirdiği ortaya çıktı.

UEFA KUPASI'NIN YIL DÖNÜMÜNDE EVLENECEKLER

Basketbolcu nişanlısı Yasemen Saylar'la düğün tarihini 17 Mayıs 2016 olarak belirleyen başarılı futbolcu, böylece hayatının en önemli günlerinden birinde, aynı zamanda 17 Mayıs 2000'de kazanılan UEFA Kupası'nın yıl dönümünü de kutlayacak. Ayrıca Semih Kaya ve Yasemen Saylar'ın düğün saati 20.45 olarak belirlendi.

DÜĞÜN, BOĞAZ'DAKİ BİR OTELDE GERÇEKLEŞECEK

Bu da Sarı-Kırmızılılar'a 2007-2008 sezonu şampiyonluğunu hatırlatan detaylardan bir tanesi olarak biliniyor. 25 yaşındaki Semih Kaya'nın 17 Mayıs'taki düğünü, Boğaz'daki bir otelde gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...